elegantna svatba vdahnovena ot dolce & gabbana

Ако се радвате на дългогодишна и щастлива връзка и имате възможност да организирате пищно тържество, на което да отпразнувате любовта си, може да използвате тази идея за елегантна сватба, вдъхновена от Dolce & Gabbana. За целта е добре да наемете сватбена агенция, която да се погрижи за организацията на събитието, което ще промени статуса ви на законни съпруг и съпруга. Изберете добър фотограф, цветар за букета и украсата на ресторанта и ритуалната зала и тема, инспирирана от пролетно-лятната кампания на прочутите дизайнери. Сигурно е, че по-модерна и стилна двойка младоженци от вас скоро няма да са виждали.

Елегантна сватба, вдъхновена от Dolce & Gabbana

fotografiq svatba mladojenci celuvka elegantna

Ако сте убедени, че не искате типична сватба, обсъдете идеите си със своя сватбен дизайнер. Комбинацията от богато наситено златно, топли нюанси на червено, черно и едва загатнато синьо, създава атмосфера, за която само сте си мечтали. Нека сватбеното тържество да напомня за модерна испанска катедрала – създайте усещане за романтика, топлина, покана, богати текстури и модерни тенденции в църквата (за предпочитане величествена и вековна постройка).

Пищно тържество и много мили спомени

svatba tarjestvo oltar obeti

Може да внесете моден дух с помощта на вашите шаферки и няколко тапета на  Christian Lacroix като покритие върху масите и модерни елементи навсякъде, например.

svatbena snimka mladojenci tarjestvo arka

Направете сватбената церемония под арка, изработена от зеленина и висящи цветя. Изберете интересен сватбен букет, какъвто никога не сте виждали преди.

svatba portret mladojenci masa

Специално изрисуван портрет с образите на младоженците е страхотен елемент в тържествения ден. Върху него гостите ви може да напишат своите пожелания и поздравления. За вас това ще остане красив и мил спомен, които ще пазите като символ от сватбения ден и близките, с които сте го споделили.

svatba restorant masa

За приема след церемонията сложете свежи букети от градински рози и божури върху масите. Ето и последният ни съвет: опитайте се да бъдете спокойни и да се наслаждавате на сватбения си ден, защото обстановката може да стане много стресираща или разочароваща – особено когато става въпрос за бюджет и цени. Изберете това, което за вас е най-важно. Забавлявайте се, бъдете благодарни и ценете всеки един момент от сватбата и от семейния живот.

bulchinski buket svatba

bulka shaferki svatbeni snimki rokli

bulchinski buket shaferki

obuvki visok tok cherveni elegantni

mladojenec svatba papionka riza

shaferski rokli prezramki bulka svatbena fotografiq

svatbena snimka mladojenci restorant

svatbena masa ukrasa restorant

mladojenci svatba sladkishi restorant

restorant masa svatba

ukrasa svatbena masa

svatbena ukrasa masa

svatbena torta mladojenci