Сватби

Идеи за сватбени покани

сватбени покани идеи

сватбени покани идеи

Поканете своите близки и роднини, с които да споделите един от най-вълнуващите дни в живота си, чрез някоя от тези идеи за сватбени покани. Направете го с внимание и стил. Покажете на вашите гости, колко важно е присъствието им за вас. Разбира се, както и останалите детайли в организацията около голямото събитие, е добре и дизайна на  поканите да бъде подчинен на основната концепция за тема, която сте избрали за своето сватбено тържество.

Идеи за сватбени покани

сватбени покани идеи пирамида

Разнообразието от стилове и  идеи за сватбени покани е наистина голямо – рустик, елегантен, модерен или винтидж стил. Ако искате да добавите нещо уникално към готовите шаблони, много от агенциите ще ви помогнат с дизайна на ваша собствена и неповторима сватбена покана.

сватбени покани идеи

Готовите покани наистина предоставят огромен избор освен в стилово, но и в цветово отношение. Изглеждат изискано или забавно – също както и характера на вашата сватба или вашето настроение. Не бързайте да спирате избора си на първата, която ви допадне. Разгледайте всички идеи за сватбени покани, които отговарят на вашите критерии и вземете решение малко след това. Понякога изборът е труден, затова не бързайте. На следващия ден отново разгледайте тези, на които сте спрели вниманието си и проверете дали все още искате точно тях. Ако годеникът ви няма нищо против, може да се допитате до мнението на роднини или близки приятелки, които да ви помогнат с крайното решение.

Разнообразие от шрифтове, форми и цветове в сватбените покани

сватбени покани идеи

Ако сватбеното тържество ще се състои на брега на морето, а цялостната концепция в украсата и цветовете е на морска тематика, то и вашите сватбени покани трябва да са такива. Най-често в този случай са предпочитани цветова като бяло, синьо и пясъчно, с морски мотиви като котви, миди, лодки, кораби или морски звезди. Ако тържеството ви ще бъде елегантно и стилно, може да спрете избора си на луксозни покани, в който присъства и основния цвят, който сте избрали за сватбата. При шрифтовете, с който ще бъдат надписани поканите, също има огромно разнообразие. Не забравяйте да изберете този стил, който ви допада най-много, както и размера на буквите.

сватбени покани идеи сърца

Идея за стилна сватбена покана

сватбени покани идеи

Идея за сватбена покана с украшение на закопчалката

сватбени-покани-идеи

Изискана сватбена покана в червено и златносватбени-покани-идеисватбени-покани-идеи

сватбени-покани-идеи

сватбени-покани-идеи-лилаво

сватбени-покани-идеи-цветя

сватбени-покани-идеи-панделка-цветя

сватбени-покани-идеи

сватбени-покани-идеи

сватбени-покани-идеи

сватбени покани идеи

сватбени покани идеи

сватбени покани идеи

сватбени покани идеи еко

сватбени покани идеи морски

сватбени покани идеи плажни