Идея за елегантна сватба с персонални елементи

Реклама

svatbena ceremoniq ideq elegantna bulka mladojenec fotografiq

Хубаво е, когато булката знае колко важно е да създаде персоналност в сватбения си ден. Ето една идея за елегантна сватба, изпълнена с вдъхновяващи предложения и проекти, ръчно изработени с желание и търпение от развълнуваната бъдеща госпожа.

Реклама


Когато тя има уменията и идеите да създаде творения, които да показват нейния почерк, няма как да не бъде звездата на празненството и всичко наоколо да се свързва с нея.

Идея за елегантна сватба с персонални елементи

pokana svatba ideq elegantna snimki cvetq

Ако искате сватба в интимен кръг, която да ви отразява като двойка, добавете неща и детайли, които да напомнят с нещо за вас. Създайте романтична и спокойна елегантна атмосфера в тържествения ден. Нека гостите ви се почувстват удобно и добре дошли на тържеството. Вземете заедно решенията относно всеки детайл, свързан със сватбата – така или иначе всички решения от тук нататък ще бъдат общи. А какво по хубаво начало от деня, в който ще отпразнувате любовта си и започването на нов съвместен семеен живот.

Ръчно изработени детайли

svatba ideq masa ukrasa

Направете така, че сватбената церемония да ви отразява като двойка – все пак няма други като вас и искате това да личи, нали? От индивидуалните и лични сватбени обети, до тостовете от близки и роднини, в които се споменават забавни или сантиментални лични преживявания и описания на булката и младоженеца. Нека обстановката да е весела, така че всеки един от гостите да успее да се позабавлява. Правилно подбраният музикалният фон помага много в този случай.

svatba ideq cvetq masa ukrasa

Нежните цветове като кремаво, бяло, златисто, румено и тревисто зелено са по-неутрални като нюанси и придават елегантност на цялата обстановка. Сръчните и креативни младоженци могат да организират елегантна сватба с персонални елементи като ръчно написани калиграфски покани, използване на боядисани листа в един от основните цветове като картички за масата, върху които ръчно да изпишат имената на гостите и други. В подаръчните торбички може да зарадвате приятелите си с домашно приготвени сладкиши от свекървата и тъщата, например.

Сватбена торта за гостите на тържеството

torta svatba ideq masa ukrasa sveshti

Красива цветна декорация върху масите и столовете

svatba ukrasa ideq venec cvetq masa

 svatba masa ukrasa cvetq ideq

svatba ideq ukrasa elegantna

svatba mladojenec kumove

svatba bulka shaferki fotografiq ideq cvetq

svatbena snimka ideq mladojenci fotografiq


Реклама