Сватби

Идея за сватба с винтидж вдъхновение

svatba ideq mladojenci svatbena cnimka fotografiq

Идея за сватба с винтидж вдъхновение за всяка булка, която обича този стил и планира своя предстоящ голям ден, в който ще стане законната Госпожа на своя любим. Започнете да разказвате вашата любовна история от самото начало. Къде и как се запознахте или кога осъзнахте, че сте родени един за друг? Какво ви заплени в другия? Нека в сватбеното тържество да присъстват елементи от тези важни и значими моменти, довели до този специален сватбен ден, в който да се вречете един на друг.

Идея за сватба с винтидж вдъхновение

ideq svatbena snimka fotografiq mladojenci

Отделете внимание на малките очарователни елементи, с които да отпразнувате миналото, довело до сватбената церемония. Започнете деня на любимото си място, което пази спомени от хиляди ваши целувки. Почетете човекът, който ви е запознал или обстоятелствата, които са ви срещнали. Изкажете своята благодарност на родителите на вашата половинка за това, че са създали и възпитали човекът, когото взимате за свой спътник в живота и с когото от сега нататък ще споделяте добро и лошо. Почетете традициите и се опитайте да спазите повечето от тях.

Обстановка, вълнение и много целувки

ideq za svatba s vintidj stil

Ако имате идея за сватба с винтидж вдъхновение, това означава, че цялата концепция на тържеството трябва да бъде подчинена на тази идея. Като начало цялостната визия на булката – моделът на роклята, формата на прическата, бижутата, булчинския букетшаферските рокли, а от там и цветовете, декорацията и украсата в залата, върху масите и т.н. Ако обстановката позволява, направете сватбената церемония на някое място, което има историческа стойност. Използвайте елементи от ковано желязо – като например свещници, поставката за сватбената торта, подносите и всичко, което се сетите. Чаените рози в нежен пастелен розов и бял цвят са задължителни. Музиката на партито след тържеството също може да бъде ретро, ако смятате, че това ще допадне на гостите ви. Направете гостите си съпричастни на вашето щастие и вълнение. И най-важното – насладете се на този специален за двама ви ден! Забавлявайте се, целувайте се и направете безброй снимки, на които да запечатате всички прекрасни моменти за спомен.

Бащата на булката я води към олтара

ideq za svatba s vintidj stil

Сватбена церемония с винтидж вдъхновение

svatba ceremoniq mladojenci ideq snimki

Щастливите младоженци – вече съпруг и съпруга

ideq za svatba s vintidj stil

Сватбената торта е вкусна като любовта

svatbena torta snimki mladojenci ideq

ideq za svatba s vintidj stil

ideq za svatba s vintidj stil

ideq decoraciq svatba

mladojenci svatben tanc tarjestvo