Сватби

Модерни покани за сватба

покани за сватба

10 тенденции при съвременните покани за сватба, които доказват че бавната поща остава най-добрата.

Да, любовта и разкошните хартиени сватбени покани ще победят! Защото, кое е все пак първото нещо, което гостите на всяка сватба виждат относно отношението към цялото празнично събитие? Поканите.

Създайте настроение на всички поканени, като им изпратите покани, които да останат като своеобразни подаръци за гостите на сватбата, които могат да запазят за спомен. Използването на определени цветове, текстури и текстове за покани, които сте избрали за дизайна на поканите за сватбата, показват как ще изглежда и самата церемония, както и всичко около нея.

Вижте кои са 10-те актуални тенденции при сватбените покани, които предпочитат модерните младоженци.

Покани за сватба – тенденции

покани за сватба

Лазерно изрязани покани за сватба.

Този метод за рязане на хартия позволява създаване на 3-D дизайн и неочаквани форми като красиви, нежни листенца и много други неща върху тях.

покани за сватба

Покани за сватба с акварели.

Един органичен начин да се кимне леко на сватбените мотиви, че ще станат, акварелните бои са великолепен, но същевременно семпъл акцент в поканите за сватба.

покани за сватба

Печатни покани за сватба.

Сватбените покани са идеалното извинение за феновете на типографията да покажат любовта си към шрифтовете. Изберете голям и йерархичен без никакви графики и нека вида говори сам за себе си.

покани за сватба

Покани за сватба с пресовано фолио.

Може да внесете металически отблясъци върху поканите с тази техника. Златото наистина изпъква срещу двете тъмни и светли цветови схеми.

покани за сватба

Илюстрирани покани за сватба.

Това тук са филмите на Уес Андерсън, изобразени върху сватбената покана, но може да оставите собствената си личност да се покаже  посредством тясно сътрудничество с някой художник, за да създадете любимите на вас двамата предпочитания.

покани за сватба

Отпечатани върху параван покани за сватба.

Графични и чисти, те изобразяват един добър съюз между визуални елементи и ясен текст, който изпъква на преден план.

покани за сватба

Покани за сватба с небрежен курсив.

Тези спокойни, големи букви, сякаш надраскани на бързо са неочаквани и забавни. Подсещането “Моля, потвърдете присъствието си” към тях създава усещане за топлина и гостоприемност.

покани за сватба

Покани за сватба с ахат.

Тези извити шедьоври са едновременно естествени и бляскави, което означава, че те са като отправна точка за някоя от вашите сватбени детайли – от хартиените артикули до самата сватбена торта.

покани за сватба

Покани за сватба с флорални мотиви.

Флоралните мотиви за сватба са преекспонирани, но направени по този интелигентен и разчупен шрифтово начин, с  идеалното съотношение от венчелистче-до-лист, е победител.

покани за сватба

Горски покани за сватба.

Любителите на природата ще харесат този вид покани за сватби. Планинските изображения, заедно с дървен материал, хартия и канап създават забавно настроение и изглеждат като направи си сам – проект, като същевременно продължават да поддържат висока класа.

източник:purewow.com