Сватби

Тенденции при модерната рокля за сватба

рокля за сватба

Тенденции при модерната рокля за сватба, които ще направят сватбения ден още по-ярък.

Докато сама по себе си неизменните булчински рокли остават класика и непреходни във времето, то традиционния им стил не допада на всяка жена. Алтернативната тенденция за сватбена рокля, която изглежда зашеметяващо ще допадне на модерните булки, които искат да бъдат в нещо по-впечатляващо в деня на своята сватба, като почетат традициите, но внесат неочакван елемент във визията си. Сигурни сме, че и вие ще се влюбите в тези оцветени елегантни рокли, по които полудяха хиляди жени.

Тенденции при модерната рокля за сватба

рокля за сватба

Белите сватбени рокли са класика, към която модерните жени с личен стил добавиха по нещо от себе си. Всяка булка си мечтае за идеална рокля за сватбата, но когато тя е с уникален дизайн, тя става още по-специална. Актуалните модни тенденции при роклите за сватба допускат различното оцветяване в долната част, което може да бъде съчетано с цвета на техния булчински букет, с поставените аксесоари за коса или с един от основните цветове, избрани за тематиката на цялостната украса за сватба. Ако има нещо по-хубаво от идеята тук, то това е възможността сами да си направите боядисана рокля за сватба по свой вкус, която ще изглежда чудесно, независимо от мястото на церемонията – както на открито, така и на закрито..

Сватбена рокля – тенденции с боя

рокля за сватба

Изглежда, че омбре оцветяването продължава и се пренася от дамските прически и маникюри до техните булчински рокли. Технологията на боядисване позволява да се стигне дори по-далеч и да се продължи и върху покривката за празничната маса, ако това ви хареса. По-сръчните и ентусиазирани булки могат да си направят уникална бяла рокля, с помощта на боя за плато, сол за боя, гумени ръкавици, пластмасова кофа, дървена лъжица или пръчка, топла и студена вода. След това могат да подходят по обичайния за всяко боядисване начин, като разтворят боята и солта според инструкциите върху опаковката в кофата и с ръкавиците потопят около 1/3 или по-малко от дължината на роклята. В зависимост от желаната наситеност на цвета, плата може да остане по-дълго или по-кратко в боята.

Всеки плат поема различно боята, но при всички случаи след изплакване ще се получи по-светъл нюанс, така че ако се търси по-наситен цвят, е добре да се остави роклята накисната за повече време. След като се получите желания нюанс, трябва да се потопи отново ролята за получаване на по-тъмния слой надолу. Процесът се повтаря отново, като времето за накисване се намаля.

рокля за сватба

Разбира се, може да бъде оцветен само долния край на роклята за сватба, както и да се избегне омбре ефект. Вариантите са наистина много и подходящи за всички модели дълги бели рокли. Може да разгледате някои от тях в галерията снимки по-долу.

рокля за сватба

рокля за сватба

рокля за сватба

рокля за сватба

рокля за сватба

рокля за сватба
рокля за сватба

рокля за сватба

рокля за сватба

 

източник:brightside.me

 

Inline
Inline