сватбени рокли 2015

Представяме ви колекция с вечните сватбени рокли от Sigi Sonego за 2015 г. , която ще зарадва всички дами и бъдещи булки. Ако скоро ви предстои това вълнуващо събитие и все още търсите роклята на мечтите си, значи непременно трябва да разгледате моделите в галерията по-долу. Всички те са зашеметяващи.  “Zoog bridal studio”, автор на фотографиите, е престижен бранд, който създава уникални дизайни, които направо могат да ви оставят без дъх. Булчинските рокли трябва да отговарят на условията – красота, комфорт и качествени материи. Дамата, облечена в тях, трябва да се чувства в центъра на тържеството, нежно обгърната в дантела или тюл.

Вечните сватбени рокли от Sigi Sonego за 2015

сватбени рокли 2015

Разгледайте колекцията с вечните сватбени рокли от Sigi Sonego по-долу. Ако все още не сте избрали модел за своята булчинска рокля, ще откриете разнообразие от модели с презрамки, паднал, къс или дълъг ръкав. Освен това има и разнообразие от материи – дантела, тюл или лек и ефирен плат. Декорациите, украсяващи роклите, могат да бъдат разположени само в горната част, по цялата дължина или на отделни места. Надяваме се, че и вие ги намирате за толкова привлекателни, колкото и ние. Всъщност, на нас ни е трудно да се спрем на конкретен модел, за който да кажем, че ни харесва най-много, а на вас?

Съблазнителни и елегантни булки

сватбени рокли с дантела 2015

Всяка булка иска да изглежда невероятно привлекателна в своя голям и празничен ден. Вероятно това е причината да избира дълго и прецизно своята сватбена рокля – облекло, което трябва да съчетава едновременно нейната индивидуалност, чистота, красота и елегантност. Но от друга страна коя жена не би искала да изглежда неустоимо съблазнителна в очите на своя любим мъж, а скоро и законен съпруг? Ето моделите с вечните сватбени рокли от Sigi Sonego за 2015, в които определено ще откриете точно тази невероятно жадувана комбинация.

Сватбена рокля от дантела с дълъг ръкав и гол гръб от Sigi Sonego 2015

сватбени рокли с дантела и гол гръб

Дълга бяла сватбена рокля с дълбоко деколте и дантелени къси ръкави

сватбени рокли 2015 с дантела

Булчинска рокля с паднали ръкави и декорация от дантела

сватбени рокли с дантела 2015

Дълга сватбена рокля с прозрачна долна част с дантелена декорация

сватбени рокли 2015

Сватбена рокля, прилепнала по тялото от изискана дантела 

сватбени рокли с къс ръкав 2015

сватбени рокли с мрежа дантела 2015

сватбени-рокли-с-дантела-2015

сватбени-рокли-2015

сватбени-рокли-2015

сватбени-рокли-2015

сватбени-рокли-2015-прозрачна-дантела

сватбени-рокли-2015

сватбени-рокли-2015-с-ръкав-от-дантела

сватбени-рокли-2015

сватбени-рокли-2015

сватбени-рокли-2015

сватбени-рокли-2015