Татуировки

Цветни татуировки

161views

цветни татуировки

Въпреки че сме виждали много шик и стилни дизайни на татуировки, ние всеки път се развълнуваме в момента, в който виждаме умело изрисувани модели на цветни татуировки. Всички цветни дизайни са доказателство за изкусната работата на татуистите и добрия вкус на татуирания. Ето, ние сме намерили някои от най-фантастичните дизайни на цветни татуси, за да ги оцените подобаващо и да се вдъхновите. Можете да разгледате снимките по-долу. След като разгледате подбраните от нас акварелни татуировка сме сигурни, че ще се откажете донякъде от традиционните татуировки. Ярки или в бледи тонове, тези дизайни изглеждат впечатляващо със своите цветове, символика и форми. Най-модерните и разпространени дизайни можете да разгледате в тази публикация.

Цветни татуировки за мъже и жени

цветни татуировки

Акварелните татуси могат да бъдат във всякакъв вид, в който могат да бъдат представени и като традиционните татуировки. Най-важното нещо, на което трябва да обърнете внимание в този случай е да се изрисувате при добър художник, тъй като този вид рисуване има своите особености, защото се работи над цветната татуировка без много очертания и насоки. Това изисква определено ниво на талант, силна артистичност, по същия начин, по който художникът прави акварелна живопис върху платното. С малко изследвания върху дизайна, известна подготовка и добър, талантлив татуист, резултатът от този вид цветни татуси трябва да бъде повече от зашеметяващ с диви и ярки цветове.

Цветни татуси

цветни татуировки

В източните култури, като например китайската и тайландската, слонът е символ на сила и мъдрост. Слонът като знак е използван не само от религиозните, но и от политическите лидери, които са често изобразени да го яздят. И във Фън Шуй традицията слонът е един много благоприятен символ, който да разполагате във вашия дом. Разбира се, има и една стара поговорка, която гласи, че  “слонът никога не забравя”. Докато слонът е огромно животно с огромна сила, той е и с много тих и спокоен нрав, освен ако не бъде провокиран. Това само по себе си е символ на мощната и доминираща сила, която предпочита да държи в спокойствие.

цветни татуировки

цветни татуировки

цветни татуировки

цветни татуировки

цветни татуировки

цветни-татуировки

цветни-татуировки

цветни-татуировки

цветни-татуировки

цветни-татуировки

цветни-татуировки

цветни-татуировки