tatuirovki s imena

Татуировки с имена са едни от най-популярните. Те винаги са заредени с много енергия и емоции, които носят на притежателя си. Все пак имената представляват част от нашата идентичност. Те носят хубави спомени за даден човек. И хората, които си татуират име, определено желаят да си спомнят цял живот за този човек. Някои от нас си татуират имената на децата си. Дори го препоръчваме пред идеята да е име на гадже, което не е ясно още колко време ще е с вас. Въпреки това не се притеснявайте, има много модерни начини за заличаване на всякакви татуировки.

Татуировки с имена

tatuirovki s imena

Всички татуировки с имена носят специална емоция и трябва да бъдат добре обмислени. Именно чрез името си изразяваме индивидуалността си за първи път при среща с непознат. И точно това е причината много татуисти да включват имена в творчеството си. По този начин най-близкия ви и обичан човек ще бъде винаги “до вас”. Или поне така ще го усещате, когато знаете че нещо, което ви напомня за него е върху тялото ви. Някои хора използват този тип татуировки като мощен мотивиращ инструмент на психологическа основа. Доста от дейностите, които вършите в ежедневието си могат да се превърнат в много по-лесни, когато си помислите за този човек, чието име сте си татуирали. Ако той е личност, която винаги ви е вдъхновявала и подкрепяла, със сигурност ще ви действа добре. Дизайните на тези, които сме избрали да ви покажем ще ви вдъхновят да решите какво да бъде оформлението около името.

Татуировки с имена

tatusi s imena

Представяме ви няколко снимки на татуировки с имена, които гледайки ги се надяваме, че по-лесно ще вземете решение какъв точно да бъде дизайна около самото име. Дали да бъде изчистен, със символи около буквите, със звезди, цветя или други мотиви, решението е изцяло ваше. Преди да се подложите на изобразяването му обаче, посъветвайте се с професионален татуист, който да ви препоръча къде би било най-подходящото място.

idei za tatuirovki s imena

tatuirovki s ime

tatuirovka s ime

tatuirovki s imena

tatus s ime

tatuirovki s imena

tatuirovki s imena idei

tatuirovki s imena modeli

tatuirovka s imena

татуировки-с-имена

tatuirovka za jena s ime

tatuirovki s imena

tatusi s imena

tatuirovki s imena

tatusi s ime