Татуси за гръб

татуси за гръб

Ако си търсите дизайн за татуси за гръб ще се радваме да бъдем полезни с днешната ни публикация за татуировки. Тук ще ви предложим 15 идеи за подходящия модел за вашите нови или първи мастила по тялото. Постарахме се да намерим едни от най-интересните татуировки за гръб, които могат да бъдат както и за мъже, така и за жени. Можете да разгледате мъжките и женските татуировки, които са извън обичайните стереотипи. Обикновено се възприема, че жените предпочитат нежни татуировки, а мъжете – по-контрастни и ярки. Както ще се уверите сами, това далеч не е вярно и целият гръб може да бъде нашарен, както с красиви ангелски крила, така и със свирепи животни.

Татуси за гръб

татуси за гръб

Множеството негативна символика на гарвана идва от появата му на бойните полета. Тези птици са “чистачи” и често се разглеждат като прибиращи разкъсаните останки от паднали воини на бойните полета. Първо и преди всичко, гарванът е известен като мошеник, мислител и стратег. Няма никаква ситуация или положение, от което той да не може да измисли изход. В езическите традиции на гарваните се гледа като на “семейни” животни, които са духовно свързани с вещиците. Чрез свързването им с мощен животински дух, езичниците са вярвали, че това ще ги слее с първичната енергия на майката природа, което ще ги направи по-цялостни и по-силни същества. Гарванът е вещерски пратеник със способност да се движи между физическия и духовния свят. В различните татуси за гръб той често символизира интелигентност и хитрост, измама и заблуда, поличба на лоша воля и нещастие, създаване и раждане, предвидливост, пратеник на боговете, лечебни сили и медицина, сигурност.

Татуировки за гръб

татуси за гръб

Най-често срещаната причина хората да избират  татуировки с лъв е, защото зодиакалният им знак е Лъв. Възможностите за дизайн тук са безкрайни – от пълноцветен лъв на цялото тяло до лъвска глава само с тънки линии до просто знакът на лъва в хороскопа. Те са силни животни, които внушават царственост и власт.

татуси за гръб

татуси за гръб

татуси за гръб

татуси за гръб

татуси за гръб

татуси за гръб

татуси за гръб

татуси-за-гръб

татуси-за-гръб

татуси-за-гръб

татуси-за-гръб

татуси-за-гръб

No Comments Yet

Comments are closed