helouin grim za jeni

Дълбане на тикви, обитавани от духове места, странен и плашещ външен вид, огньове, страшни филми и истории са това, което отличава Хелоуин от останалите дни. И когато празникът на ходещи наоколо вещици и вампири наближава, е време да изберете своя костюм и образ. Но няма начин цялостния ви вид да изглежда безупречно и страшно, ако косата ви и вашият Хелоуин грим не са направени подходящо. Трябва да имате в предвид, че това не е само празник – това е време, в което цялото ви внимание трябва да бъде фокусирано върху вас, да се различавате от вашето ежедневие и да постигнете драматичен вид. Има някои идеи за макиаж, които са типични за този ден. Прочетете съвети за това в редовете по-долу.

Страховит Хелоуин грим

idei za helouin grim

Този празник в началото на есента набира все по-голяма популярност сред младежите. Това е времето, в което могат да изглеждат странно, да ядат много лакомства и да си правят номера, както и да изумят всички с креативността си. Имайте в предвид, че всеки грим за Хелоуин може да подчертае или съсипе костюма ви. Има някои специфични тоалети, които изискват определен грим. Ако сте избрали да се облечете като вампир, например, и имате само костюм, забравяйки за вашия блед вид, което е типично за един кръвожаден. Напудреното и избелено лице е това, което изисква подобен образ. Правилният и точен грим превръща вида от обикновен в изключителен.

Техники на гримиране

helouin grim za jeni

Започнете с избирането на костюма си за Хелоуин. След това помислете за аксесоарите. Ако ще бъдете привлекателна черна котка, например, ще ви трябват уши и опашка. Гримът може да направите с черна очна линия, боя на върха на носа си и се добавят три или четири мустака като линии по бузите. Нарисувайте си котешки очи, оставете устните бледи и сте готова!

Друг популярен класически образ е този на вещица. След като изберете тъмна рокля, помислете за подходящ грим за Хелоуин. Нанесете фон дьо тен с няколко тона по-светъл от тена на лицето ви и опушен грим върху клепачите. Сложете черна очна линия върху долния и горния клепач, която леко излиза от ъглите и размажете. За по-драматичен вид сложете червено червило. Фалшивата брадичка с брадавица и дълъг гърбав нос допълват образа, но ако искате да бъдете привлекателна вещица, не ги слагайте.

helouin grim za dvoiki

Един от най-традиционните, тотално креативни и страхотни идеи за Хелоуин грим е вдъхновен от мексиканския Ден на мъртвите и е известен като захарен череп. Този мексикански празник набира популярност през последните години и се празнува по целия свят и в Мексико. Този Día de los Muertos макиаж чества образите на черепа и Калавера (скелета) на сложно проектирани с екстравагантен детайл, докато Хелоуин не е точно същия празник, но е подобен. Цветовите комбинации са наистина много и може да ги разгледате в галерията по-долу.

helouin grim sladuk cherep

helouin grim sugar skull

interesni idei za helouin grim
jenski grim za helouin

grim za jeni za helouin

helouin grim

damski helouin grim

helouin grim za jeni

helouin grim idei

idei helouin grim

helouin grim
helouin grim

helouin grim za jena

grim za jena za helouin

helouin grim jenata kotka

helouin grim nimfa

helouin grim