Костюми за Хелоуин 2015

 

костюми за хелоуин 2015

 

Костюми за Хелоуин 2015 – най-страховитите традиционни костюми.

За разлика от всички други празници, Хелоуин е единственият, за който да си „добре“ облечен означава да изглеждаш възможно най-плашещо и стряскащо. Денят на Вси Свети е стар келтски обичай, който продължава да се чества и от католиците. По традиция хората се обличат в страховити костюми, за да изплашат злите духове, които веднъж годишно на 31 октомври се връщат, за да се вселят в телата на живите. Поради тази причина празнуващите се обличат в най-ужасяващите костюми, за да изплашат съществата от отвъдното. Едни от най-предпочитаните костюми за Хелоуин са вампирските, преобразяването с гримове в зомби и вещерските шапки и дрехи. Разгледайте и си харесайте тоалет за вашето хелоуинско парти с приятели.

Страховити костюми за Хелоуин 2015

костюми за хелоуин

 

Вампирите вече не са онези ужасяващи образи, които ти изпиват цялата кръв или те превръщат в един от тях. Поп културата е превърнала страшните фолклорни образи в главни герои на редица фентъзи филми и книги. Първата подобна екранизация е „Носферату“ по романа на Брам Стокър „Дракула“, която е от 1922 г. и е германски ням филм от режисьора Фридрих Мурнау. Именно този роман превръща легендата за Влад Цепеш в абсолютна класика и образът на Дракула продължава да се пресъздава и в днешните филми и книги за вампири. За 2015 образа ви на вампир може да бъде взаимстван от героите на американските сериали „Истинска кръв“, „Дневниците на вампира“ и др.

костюми-за-хелоуин

Франкенщайн или новият Прометей“ е готически роман на Мери Шели, който е писан през 1818 г. във вила Диодати в Женева. Заради изригването на вулкана Тамбора, тази година се счита за „година без лято“. Във вилата са се събрали по приятелски със съпругът й Пърси Биш Шели, Джордж Байрон, Джон Уилиям Полидори и Клеър Клеърмонт. Заради лошото време, което не позволява на присъстващите да излизат често са принудени да измислят начини да се забавляват. Тогава те решават да си разнообразят като всеки един от тях напише по една страшна история и я представи на другите. В същата нощ се ражда и идеята за чудовището на доктор Франкенщайн. Тази история се превръща в една от фентъзи класиките, а скорощният филм „Аз, Франкенщайн“ и предстоящият филм с участието на Даниел Радклиф „Виктор Франкенщайн“ може да ви послужат като вдъхновения за костюми.

Костюми за Хелоуин 2015

костюми за хелоуин

костюми за хелоуин мъже 2015

костюми за хелоуин

костюми за хелоуин

костюми за хелоуин

костюми-за-хелоуин

 

костюми-за-хелоуин-червена-шапчица


костюми-за-хелоуин-2015

костюми-за-хелоуин

 

костюми-за-хелоуин

костюми-за-хелоуин

костюми-за-хелоуин

костюми-за-хелоуин

костюми-за-хелоуин

костюми-за-хелоуин

костюми-за-хелоуин