детско парти за рожден ден

9 идеи за детско парти за Рожден ден, които не изискват много средства.

Всички теми за детски партита трябва да бъдат забавни, пъстри и съобразени с интересите на рожденика. Детето, което празнува своя Рожден ден трябва да се почувства като най-специалното на този ден, но понякога доходите на родителите не позволяват организирането на толкова пищно детско парти, колкото им се иска. Именно за тези ситуации ви предлагаме интересни тематики, които позволяват забавни и евтини игри за детско парти. Има много възможности, когато искате да празнувате от сърце, заедно с малкия си наследник. Разбира се, ще трябва да подготвите парти хапки, торта за Рожден ден, сандвичи за детско парти, весела музика и празнична украса за детско парти, но за малчуганите най-важни ще си останат игрите. Предлагаме ви именно това – няколко насоки за игри за детско парти, които не са скъпи и може да използвате за отправна точка, а след това се доверете на детската фантазия.

Идеи за детско парти за Рожден ден

детско парти за рожден ден

  • Детско чаено парти, вдъхновено от „Алиса в страната на чудесата„.

Независимо, дали планирате детско парти на открито или на закрито, тази идея за парти за деца ще допадне на всички момиченца Подгответе им само порцеланови чаени чаши и чинийки от вашата или колекцията на баба ви или на съседката плюс детски сандвичи, мъфини, свежи цветя и смахнати шапки.

детско парти за рожден ден

  • СПА детско парти.

Не са нужни много парти артикули за детски Рожден ден, за да се почувстват всички малки гостенки като истински дами. Осигурете им разноцветни шишенца лак за нокти, домашни маски за лице с приятен аромат, резенчета краставица за клепачите и ги предупредете за дрес код с халати и джапанки.

детско парти за рожден ден

  • Пица парти на тема „Костенурките нинджа.

Всички фенове на бойните мутанти знаят, че тези костенурки са обожават пица. Просто подгответе готово тесто, сосове, купички с нарязани парчета салам, кашкавал, сирене и оставете малките си гости да свършат останалото. Оставете дежурни възрастни, които да асистират за печенето.

детско парти за рожден ден

  • Караоке парти „Гласът на България“.

Организирайте музикално шоу със няколко възрастни за съдии, осигурете им маса и столове, от където да оценяват кандидатите. Обособете сцена и нека всеки малчуган да изпее по нещо, а след това да изслуша хвалебствените коментари на журито.

детско парти за рожден ден

  • Бродуей парти.

Напишете семпъл сценарий, в който звездата да бъде малкия рожденик, а всички негови гости да имат по-малки роли. Насърчете малчуганите да репетират преди да се разреже тортата, а след това да изнесат представлението пред всички родители.

детско парти за рожден ден

  • Медиум вибрации

Вземете страхотна кристална топка и облечете рожденика като мистериозен медиум. Предварително попитайте родителите на всяко дете какво иска да бъде, когато порасне.  След това оставете малчугана да изрече пророчеството си и да впечатли бъдещите балерини, полицаи, пожарникари и певци.

детско парти за рожден ден

  • Холивудска премиера на червения килим.

Поканете всички да облекат най-бляскавите си дрехи, окачете въже от кадифе и червен килим. След това оставете родителите да бъдат папараците, които снимат и крещят името на любимата си звезда – дете. Осигурете и пуканки, прожектори и фенове.

детско парти за рожден ден

  • Арт парти.

Тази  идея за детско парти за Рожден ден е общо взето малчуганите да се изцапат и забавляват – желателно някъде на открито по очевидни причини. Осигурете им четки, бои, хартиени покривки за платна и оставете малчуганите да изразят творчеството си по най-цветния начин. Дрескод? Престилки.

детско парти за рожден ден

  • Воден свят.

Децата, които имат летен Рожден ден и голям двор, могат да осигурят водни забавления за гостите си. Тематиката на партито може да бъде „Малката русалка“ или „Карибски пирати„, а дрескодът – бански плюс допълнителен комплект сухи дрехи.

Още идеи за украса на парти за деца

детско парти за рожден ден

детско парти за рожден ден

детско парти за рожден ден

детско парти за рожден ден

детско парти за рожден ден

детско парти за рожден ден

 

източник:purewow.com