сладки за свети валентин

Едни сладки за Свети Валентин за повече от необходимост за Денят на влюбените. Разнообразието от видове за целта е голямо, но ние в LAZARA винаги предпочитаме вариантите, които предлагат любимата ни комбинация лесно + бързо + вкусно. Ето защо отново ще ви предоставим възможност да впечатлите с кулинарните си умения, дори и да нямате такива. Направете най-вкусните сладки за Свети Валентин, с които да почерпите любимите си хора на 14 Февруари.

Сладки за Свети Валентин

сладки за свети валентин

Добре е да заложите на сигурното, когато избирате какви сладки за Свети Валентин да направите. Едва ли има мъж, жена или дете, които да не обичат брауни. Затова избрахме именно с този шоколадов сладкиш да приготвите сърцевидните хапки. Плодовият пълнеж добавя свеж вкус и се съчетава перфектно с блата. Вижте и начина, по който да си направите тази лесна рецепта за сладки за Свети Валентин.

Необходими продукти за сладки за Свети Валентин :

 За браунито

– 1 кутия суха смес за брауни

– 2 яйца

– 1/2 чаша растителна мазнина

– 1/4 чаша прясно мляко

За пълнежа

– 1 чаша меко краве масло

– 2 чаши пудра захар

– 120 гр. малини

 

Начин на приготвяне на сладки за Свети Валентин:

Според инструкциите върху опаковката направете браунито. След като се изпече го оставете да се охлади и го извадете от формата. С помощта на сърцевидна формичка за сладки изрежете колкото е възможно повече парчета от шоколадовият кекс.

Сложете малините в кухненски робот или блендер и ги направете на пюре.

В купа смесете с миксер плодовото пюре с маслото. Една по една чаша изсипете и пудрата захар вътре, докато се получи гладка и кремообразна консистенция. Пресипете я в пош с накрайник или чист найлонов плик с дупка в единия край.

Започнете да слепвате парчетата брауни, като мажете с крем едното първо в краищата, а след това в средата. Отгоре поставяте второ парче и така получавате вкусни сладки за Свети Валентин. Отгоре може да поръсите с пудра захар или кокосови стърготини.

Добър апетит и Честит Свети Валентин!