Великден

Идеи за лесна декорация на Великденски яйца

idei za dekoraciq velikdenski qica

idei za dekoraciq na velikdenski qica

Сигурни сме, че всяка заета домакиня ще се радва да научи нови начини и идеи за лесна декорация на Великденски яйца, която няма да отнеме излишно време, а резултата ще изглежда интересно. Трябват ви няколко цвята лак за нокти, цветно тиксо и блестящи ленти. И въображение, разбира се. Може да добавите или замените някои материал, за да направите уникална украса.

Идеи за лесна декорация на Великденски яйца

velikdenska dekoraciq na qica idei

Всъщност, тези предложения са толкова лесни, че приличат на детска игра. Спокойно може да повикате своите малки помощници, които ще се радват на поканата и ще се забавляват искрено, докато се стараят да направят най-доброто, на което са способни, без да счупят яйцата. Но ако сте практична домакиня, винаги може да подсигурите за тях леки изкуствени яйца, които да украсяват спокойно, така че забавлението за всички да е гарантирано.

 Три лесни Великденски декорации за яйца – материали и начин на апликиране

lesna dekoraciq na velikdenski qica

Като начало си сварете твърдо дузина бели яйца. разтворете във вода няколко цвята боя, пригответе 5-6 ролки с цветно и блестящо тиксо и 3-4 шишенца лак за нокти.

dekoraciq na qica za velikden

За да направите модел с ленти, покрийте яйцето с тънки парчета тиксо и го потопете в боята. След като изсъхне, махнете тиксото и на неговото място ще са останали бели небоядисани ивици.

velikdenska dekoraciq na qica

Върху белите линии залепете цветно или блестящо тиксо, което да е с няколко милиметра по-тънко. Ако разполагате с по-дебели, това не е проблем, защото лесно може да ги разделите на две по ширина.

velikdenski qica dekoraciq i ukrasa

Аранжирайте мястото, върху което ще поставите украсените Великденски яйца с изкуствена трева. Това придава пролетен вид на декорацията.

lesna dekoraciq na velikdenski qica

Второто предложение за  лесна декорация на Великденски яйца е като сложите блестяща лента директно върху боядисаната черупка. Използвайте различни ширини и комбинирайте цветовете за по-интересен ефект.

dekoraciq na velikdenski qica s tochki

Третата идея е още по-лесна. Просто нарисувайте кръгли точки върху черупката на белите яйца. Използвайте поставка или малък свещник с дупка, върху които да ги сложите, преди да започнете с декорацията, за да не изцапате ръцете си. След като лакът изсъхне, част от тях може да боядисате, като ги потопите в цветния разтвор с боя за яйца.

velikdenska dekoraciq na qica

Аранжирайте красиво вашата Великденска  трапеза и се насладете на празника. Ако търсите вдъхновение за украса с цветя, пролетен венец, методи за боядисване на яйца, как да си направите малка кошничка и още куп идеи за този светъл християнски празник, винаги може да разчитате на нас.

dekoraciq na velikdenski qica