Луксозна къща в съвременен стил в Бевърли Хилс

 luksozna kashta savremenen stil basein

Бевърли Хилс е град в кръга Лос Анжелис, Калифорния, САЩ. Точно там се намира и къщата, която е под прицел в тази статия. Тя е луксозна в съвременен стил архитектура и интериорен дизайн. Имаме информация, че към момента тя е обявена за продажба в няколко американски агенции за недвижими имоти.

Луксозна къща – концепция между красива функционалност и стил

luksozna kashta savremenen stil bqla

Дизайнът на луксозната къща е концепция между красива функционалност и стил. Помещенията на основното жилищно ниво са открити и пред тях се открива красива гледка. Подът е изцяло направен от мраморни плочи, внесени от Италия с размер 1,50 на 3 метра. Дизайнерското решение е съблазнително. Представете си съчетание от кожени дивани, кадифени столове и стъклени полилеи.

 Луксозна къща в съвременен стил

luksozna kashta savremenen stil stalbi polilei

Интересен избор са огледалните полилеи, които оптически сливат двете нива на къщата, за да се смекчи височината на тавана. Моделът определено подчертава и изяществото на стълбите. Все пак това е и целта на осветителното тяло – да се акцентира по-лесно върху даден обект или самото то да бъде акцентът в помещението. Въпреки, че за съвременния стил интериорен дизайн са характерни малки скрити в стената метални лампички например, изборът на такъв полилей не може да се каже, че е грешен, защото е акцент на фона на семплите коридор и стълбище. Материалът е стъкло, което погледнато отстрани наподобява метал заради облицовката си.

luksozna spalnq interioren dizain

Архитектурният проект на тази луксозна къща в съвременен стил съчетава 2 спални, театрална зала, кът за игри, винена зала. Независимо дали отпивате от чаша вино на дегустационния бар или на горния етаж, попивайки гледката от обширния апартамент, със сигурност ще изпитате благоговение.

luksozna trapezariq v cherno

Обзавеждането на трапезарията е в типичните за този стил цветове и материали. Преобладават неутралните цветове и нюанси, както и дървото. Цветът на дървото на масата е в характерните му крайни нюанси. В съвременния стил обзавеждане дървото задължително трябва да е или в много светъл цвят или в много тъмен. Обзавеждането на цялото помещение е издържано в един цвят. Като отново за разчупване на семплата атмосфера е прибавена картина в розово-лилави тонове. Ето го и остатъкът от снимковата галерия. Насладете се на луксозна къща в съвременен стил обзаведена с много любов към детайлите.

luksozen interior na hol kojen cheren divan

Луксознакъща в съвременен стил – кухненски плот с мраморно покритие в бяло и черно

kuhnq cherno bqlo s mramorni plotove

 Луксозна къща в Бевърли Хилс – обзавеждане в съвременен стил в бежово със страхотна гледка

vunshen kut za sqdane

luksozen interioren dizain

luksozen hol bejov

luksozni stalbi staklo

luksozna kashta savremenen stil basein