Градина

Идеи за домашно пролетно парти

idei za domashno proletno parti

idei za domashno proletno parti

Идеи за домашно пролетно парти, с които ще отпразнувате събуждането на природата около вас и ще се позабавлявате с приятелите си. Цъфналите дървета и топлото време предразполагат към приятни мигове на открито в градината и поставят началото на предстоящите мързеливи летни вечери. Ето кои са елементите на добрата празнична атмосфера – от украсата до аранжировката върху масата.

Идеи за домашно пролетно парти

gradina idei cvetq ukrasa  parti

Цветен нюх за атмосфера, изпълнена с аромат

Свежите цветя са навсякъде около нас през този сезон, затова ги вмъкнете в декора на своето домашно пролетно парти. Декорацията от хартиени цветя върху светещия шнур с лампички изглеждат очарователно. Това е чудесен начин да внесете празничност в градината си.

kokteili idei parti

Модерен стил

Ако търсите по съвременно усещане в обстановката, пригответе различни коктейли за вашите гости. Подгответе се с достатъчно количество лед и резени пресни плодове или краставица. Не забравяйте и подложките, които може да замените с малки коктейлни салфетки, които присъстват във всеки модерен бар.

ideq hrana hapki parti predqstiq

Специални лакомства

Отделянето на време за приготвяне и аранжиране на храната, поднесена по празничен начин може да направи страхотно впечатление на гостите и да допълни празничното усещане на вашето домашно пролетно парти. Винаги може да разчитате на услугите на кетъринг, за да спестите време и усилия.

Бъдете забавни и добри домакини. Накарайте гостите ви да се почувстват желани и се постарайте да си прекарат приятно. Погрижете се да има по нещо за всеки вкус, така че никой от присъстващите да не се почувства неловко, защото не може да консумира от напитките или храната, която предлагате. Все пак концепцията на цялото мероприятие е да се почувствате добре, да се отпуснете и да се забавлявате.

Сладки изкушения за гостите на партито

idei parti sladkishi

Цветна аранжировка върху масите в градината

idei gradinsko parti ukrasa masa

Идеи за аранжиране на храни и напитки на домашно пролетно парти

gradinsko parti idei hrana napitki

 Пролетна парти декорация за масата с много цветя

idei dekoraciq trapezariq masa cvetq parti

Чай и вкусни лакомства за гостите на домашното пролетно парти

dekoraciq ideq domashno parti

ideq dekoraciq  gradinska ukrasa parti masa