darvena masa hol divan interior

Дървените елементи в интериора на хола са често срещан похват в обзавеждането. Но замисляли ли сте се всъщност защо? Холът обикновено е помещение, в което прекарваме свободното си време и мястото, където посрещаме гостите си. Точно затова никога не трябва да спираме опитите си да направим това помещение по-комфортно и уютно. Обзавеждането е най-важният фактор, който може да допринесе за тази атмосфера. С подходящите дървени мебели лесно ще постигнете приветлива визия.

По-уютен дом с паркет и ламинат

darveni elementihol interior parket laminat divani

Дървеният под един от дървените елементи, които са най-широко разпространени в обзавеждането. Това е подходящ начин да добавим комфорт в дома. Дървена маса и столове се съчетават чудесно с него. Разгледайте галерията ни от снимки, за доза вдъхновение как и къде да поставите дървени елементи, за да изглеждат чудесно.

 Дървените елементи могат да са почти навсякъде – стени, тавани, мебели и под

elementi darveni mebeli divani laminat masa interior

Богато обзаведена всекидневна  с дървени мебели в изискан дизайн. Светло бежовите възглавници по тях елегантно се съчетават със светлия паркет, докато диваните и масата се допълват добре със секцията.

interior hol darveni elementi tavan divan bql

Нека не забравяме, че дървото като материал съществува в много различни нюанси на кафявото и черешовото, а с по-тъмен лак, може да стане почти черно (прочутото венге).

interior hol darveni elementi masa laminat

Добавете подходящ килим към дървения ви под, защото той е естественото допълнение към паркета или ламината. Гостите ви ще забележат, че им е меко и топло под краката. В този интериор цвета на килима идеално си общува с цвета на завесите.

hol interior darvena stena masa

Елегантно обзаведен хол в меки тонове. Цвета на дървото по стените се допълва с цвета на масата и тавана. А oранжевият таван е в унисон с оранжевата стена. В подобен на този случай, ако подът ви е тъмно кафяв е добре диваните да са в светло бежово, за да са в лек контраст. Ще смекчат остротата на мрачния под.

darvena masa interior hol tavan darvo

 Дървена ламперия по стената в помещението 

darvo lamperiq hol interior laminat parket masa

 Секция и рафтове от дърво 

hol interior darvena sekciq raftove

 Дървена стена с телевизор като акцент в интериора на помещението

interior darvena stena hol masa

 Малки дървени масички и ламинат във всекидневната

hol darven laminat masa interior

hol masa darveni raftove interior

interior hol darveni mebeli laminat

darveni elementi tavan hol interior darvo masa

interior darvena masa hol stolove

parket interior hol darveni elementi kamina

interior sekciq hol darvo masa

interior hol stena darvo ploskosti masa

hol darvorezba stolove interior

interior darven tavan masa mebeli