Обзавеждане и Дизайн

Декорация на малка баня

dekoraciq na malka banq

Всяко помещение в дома има нужда от украса, а днес сме се спрели на начини и идеи за декорация на малка баня. Предвид големината на мокрото ви помещение, лесно бихте се справили. Понякога дори и малък акцент е достатъчен, особено ако е в неутрални тонове. Всички влаголюбиви растения са добре дошли. Още начини за добавяне на красиви или практични нотки ще видите в следващите снимки.

Красива декорация на малка баня

dekoraciq na malka banq

Никак не е трудно да направите красива и уникална декорация на малка баня. В горната снимка, например, виждаме как една рамка на огледало може да стои възхитително, защото има уникален дизайн. Подобен ефект можете да постигнете и вие. И понеже банята е бяла, хавлии в различни цветове се открояват добре.

Идеи и видове декорация на малка баня

malka banq dekoraciq

Една от идеите за декорация на малка баня е свързана с килима под краката ни. В тази баня например, цялата в бяло, са използвани също неутрален нюанс плочки за под. Те автоматично изключват нуждата от нещо искрящо на пода. Със сив килим ще запазите тоналността в банята. А тази определено излъчва спокойствие.

idei za dekoraciq na malka banq

Мозаечните плочки под огледалото в помещението доста добра идея за декорация на баня. Цветята в саксията са неочаквано и красиво допълнение към интериора. Все пак не всеки поставя букети в банята си. Но защо да не го направите точно вие?

malka banq idei za dekoraciq

Добавете стъклена етажерка на стената с плочки. Непретенциозна придобивка, която може да бъде поставка за любим декоративен предмет по ваш избор. Мивката със стенен монтаж ще освободи място за други цели.

dekoraciq na malka banq

В интериора на тази малка баня е показано умелото смесване на текстилни повърхности и материали в предметите. Металната табуретка на фона на дървения под и гумираното килимче придава неочакван завършек на помещението. Лъскавата му повърхност дори може да го превърне в декоративен предмет.

dekoraciq na malka banq idei

Добавете цветни предмети като част от декорацията  в своята малка модерна баня. Ще й придадете доза настроение и умело ще раздвижите пространството.

dekoraciq na malkata banq

dekoraciq na malkata banq

dekoraciq na malka banq

dekoraciq na malka banq
dekoraciq na malka banq

malkata banq dekoraciq

idei za dekoraciq na malka banq

ideq za dekoraciq na malka banq

dekoraciq na malka banq

ideq za dekoraciq na malka banq