interior ofis kitai masi divani masi

Отново сме впечатлени от иновациите на китайците и решихме да ви представим един интересен интериор на офис като детска площадка. Той е собственост на китайската фирма Qihoo 360 Technology Co, която работи в областта на интернет платформите. Проектиран е със закачлив дизайн, за да предразполага служителите към повече продуктивност, защото съзнанието им няма да е затворено между 4 голи стени, а разполагат с голямо пространство за отмора при нужда. Може би това са бъдещите интериорни решения в офиса.

Дизайн вдъхновен от физик

ofis interior parzalka kilim lampi stalbi

Този грандиозен и вдъхновяващ интериор на офис се намира в Пекин, Китай. Дело е на дизайнерите David Ho и EDG Corporation. Идеята се появява благодарение на мисълта им за физикът Питър Хигс (Higgs), който е открил големият адронен колайдер в Женева през 2012 година.

Био строителство подтикващо към креативност

interior ofis bio stroitelstvo stalbi

Изхождайки от мисълта, че частиците са ключов елемент в образуването на вселената, дизайнерът на този интериор на офис смята, че това е вдъхновяваща тема за проекта и че ще внесе доза креативност в служителите.

ofis sferi interior divani stalbi

В интериора на офиса са включени 4 сфери, които носят името “Бъдещият колайдер”, разположени на 2 етажа плюс открито помещение на шестия етаж. Подовата настилка е бамбуков паркет, а самите те са изградени от сламени дъски. Целта на използваните материали е да се постигне здравословна среда за работа. Типичен пример за едно иновативно решение в устойчивото строителство.

slama ofis interior masi divani

Използвана е 100 процентова пшенична слама и чрез лепило без формалдехид в процеса на пресоване са получени желаните елементи за сглобяване. Тъй като те са с нула съдържание на дърво се намалява обезлесяването, а от там се повишава и качеството на въздуха.

prozorci ofisi biura interior lampi

Повечето от работните помещения са разположени в близост до прозорци. Целта е да се намали използването на изкуствена светлина, която уврежа очите, а естествената подтиква към повече продуктивност.

ofis zamak peiki interior parket

Част от интериора на офиса са надуваем замък и място за забавления, където могат да дойдат семействата и децата на служителите, за да се веселят. В помещенията са включени и няколко конферентни зали в които елегантно е интегрирано логото на компанията. Оставяме ви да се наслаждавате на китайските иновации в помещенията.

biura ofis divani interior

interior divani stalbi ofis kilim lampi

sferi ofis dizain interior kilim obzavejdane

interior peika tavan kilim ofis kitai

stalbi ofis sferi kilim obzavejdane

obzavejdane ofis zeleno bqlo sivo kilim

obzavejdane ofis interior stolove masi bqlo zeleno

kitai ofis obzavejdane stalbi interior divani

ofis interior divani sinio darvo

laminat kilim sinio divani darvo

obzavejdane interior ofis kitai sivo kilim

ofis sinio divani obzavejdane kilim zeleno

dizain ofis biuro obzavejdane kilim kompiutri

kilim ofis tavan lampi interior

obzavejdane ofis tavan lampi interior

ofis obzavejdane prozorci biura kilim lampi

lampi ofis tavan biura interior

ofis toaletna banq mivki interior zeleno