interioren dizain akvarium idei

Много хора са на мнение, че гледката на морски животни и свободно движещи се растения е успокояваща. Водени от тази мисъл ви представяме 20 снимки на интериорен дизайн с аквариум. Направете дома си по-красиво и релаксиращо място. В днешното забързано ежедневие почти всеки има нужда от подобен метод за успокояване. Не случайно в повечето спа центрове също присъстват аквариуми. Освен екзотична атмосфера, те са способни да придадат и много чар на помещението.

Идеи за интериорен дизайн с аквариум

interioren dizain akvarium v kuhnqta

Как да не получите вдъхновение за някое вкусно ястие с такъв интериорен дизайн с аквариум? На горната снимка ви даваме идея за перфектния кухненски остров. Като цяло почти няма правила за аранжиране на аквариуми. Всичко зависи от въображението ви. Всички цветове и форми са подходящи за водния свят.

Къде да поставим аквариум в своя интериорен дизайн

interioren dizain s akvarium

В проектирането на интериорен дизайн с аквариум е важно да съобразите къде точно да поставите своя. Често аквариумът може да се превърне във фокусна точка на помещението. Идея е да го поставите между две помещения, които не са разделени със стена, за да ги отделите едно от друго. Или в спалнята си над леглото за по-красиви и спокойни сънища. Любителите на странностите могат да използват мивката в банята за дом на рибки, или част от пространството под масата в хола. Местата, които могат да заемат аквариумите са много и няма ограничения, стига да е съобразен с размерите и възможностите на помещението. Осветете го добре, за да се виждат обитателите му и никой от посетителите на вашия дом няма да остане равнодушен. Ето я и галерията ни от снимки, които да ви вдъхновят.

akvarium vuv formata na mivka v banqta

Аквариум в интериорен дизайн на голямо помещение между кухня и хол

akvarium v hol

Дизайн на аквариум с ефектни светлини

ideq za akvarium

Интериорен дизайн на спалня с аквариум над леглото

akvarium v spalnq ideq

Интегрирани аквариуми в стените между две помещения

golqm akvarium v stena

Интериорен дизайн на баня с вана и аквариум на стената

banq s akvarium ideq

Интересен дизайн на аквариум в холната маса 

ideq za akvarium vuv formata na masa

Красив аквариум в интериорния дизайн на трапезарията в апартамента

 ideq za golqma akvarium v stena

akvarium dizain ideq

maluk akvarium v kuhnqta

akvarium v hola

krugal akvarium v trapezariqta

dizain akvarium v kuhnq

akvarium ideq obzavejdane

ideq za akvarium v interiora