Обзавеждане и Дизайн

Лятна трапезария на открито

trapezariq ideq gradina otkrito

trapezariq ideq gradina otkrito

Насладете се на вкусно ястие в своята лятна трапезария на открито през топлите дни и вечери. Представяме ви някои вдъхновяващи идеи за аранжиране на пространството в двора или градината. Наслаждавайте се на дългите вечери с приятели в комфортна и приятна обстановка.

Лятна трапезария на открито

trapezariq gradina dvor ideq

Маса в рустик стил от дърво с бял плот в компанията на два модерни стола и двойно кресло за двама със съвременен дизайн. Сполучливата цветна палитра от дървесно-кафяво, бяло и зелено в трите кътчета в двора, а съпоставянето на стилове добавя визуален интерес в мястото за хранене.

trapezariq idei gradina otkrito

Плотът на масата, покрит с черна боя, напомня на децата за дъска и им предоставя забавна повърхност за креативн рисунки. Дърворезбата върху краката на масата, от друга страна, прибавя елегантност в комбинацията. Усещането за изисканост в тази трапезария на открито идва от цветната палитра в тъмно-сиво, бяло и кафяво. Теленият полилей внася винтидж нотка в обстановката.

gradina trapezariq ideq otkrito

Комбинацията на дървена маса и столове в индустриален стил на открито в градината създават удобно място с уникален стил. Правите линии на масата контрастират на извивките на столовете, което създава визуален интерес към тази открита трапезария.

Комфорт и уют в лятната стая

trapezariq ideq otkrito

Малка тясна маса с бели пейки на верандата приканва цяла компания на тази трапезария на открито. Черният под придава контраст, а симпатичният висящ свещник осветява мястото вечер.

trapezariq otkrito ideq

Тази почти изцяло в бяло веранда изглежда много свежо и лятно, благодарение на акцентите в ярки тонове.

trapezariq ideq otkrito mebeli

Лимонено-зелената маса и ярко-сините столове внасят наситени цветове в пейзажа на тази лятна трапезария. Мебелите са леки и компактни и по този начин създават впечатление, без да претрупват пространството. Красиво декорираните растения в близост създават приятна и уютна атмосфера.

trapezariq otkrito ideq cvetq

Цветовата комбинация от зелено, сиво и бежово превръща тази лятна трапезария в спокойно и комфортно място. В централната му част се намира огледало и високи свещници, които създават уютно усещане.

trapezariq otkrito veranda

Лятна трапезария на открито в испански стил

ideq trapezariq otkrito cvetq

Елегантна трапезария на открито, в съответствие с екстериора на къщата

trapezariq ideq otkrito gradina

Уютна открита трапезария в тоскански дух

trapezariq otkrito toskanski stil

Изтънчена бяла трапезария на открито

trapezariq otkrito veranda bqlo