малък апартамент

Интериорен дизайн на модерен малък апартамент с индустриални елементи.

Голяма част от жилищата имат нужда от интериор, които да създаде усещане за по-голямо пространство. Градските жилища са с размери, в които трябва да се използва функционално всеки квадратен метър площ. Понякога ограниченото място е причина да се направи първокласен интериор и вместо това да се ограничат възможностите до наличието на посредствен. Това не винаги трябва да бъде така.  Този стилен апартамент с малки размери съчетава съвременната атмосфера и промишлени обертонове, за  да предложи уникално и завладяващо жизнено пространство.

Модерен малък апартамент

малък апартамент

Елементи на индустриалния дизайн, като изложени бетонни стени и осветление в промишлен стил, дизайнерите са решили да слеят някои от тези функции с модерен декор. Резултатът е перфектен баланс от двата свята, като скромния по размери хол се определя от една красива, сурова бетонна стена, завладяващи висящи лампи, регенерирани дървени повърхности и скрити модули за съхранение с гланцов бял блясък. Скромната кухня до него използва сини марокански плочки, за да донесе модел и цвят на сивия фон, докато  пространството на трапезарията се слива с хола визуално заради ограниченото пространство в този малък апартамент.

Малък апартамент в модерен стил

малък апартамент

Едната от двете налични спални е превърната в красив офис и място за учене и е отделена с плъзгащи се стъклени врати. Когато е необходимо, тя може да се използва като стая за гости. Прави впечатление, че цялостния интериор в този малък апартамент е решен е една цветова гама, което както сами може да видите, е изключително добро решение в този случай, за да се получи едно плавно преливане.

малък апартамент

Всяка стая в този модерен малък апартамент използва спестяващи мястото модулни мебели за складиране на вещите. Лъскави рафтове, нищи и шкафове предоставя максимално използване на мястото. Няма излишества или претрупвания, присъстват само най-необходимите неща и има достатъчно въздух, светлина и пространство във всяко помещение.

малък апартамент

Функционалното обзавеждане за кухня позволява на малкото пространство да има място за всички кухненски уреди.

малък апартамент

Стилното обзавеждане за баня продължава интериорния дизайн на останалите помещения.

малък апартамент

Намерено е място дори за малко растение в банята.

малък апартамент

Семплото обзавеждане за спалня отново съответства на цветовата гама, избрана и за останалата част на дома.

малък апартамент

малък апартамент

малък апартамент

малък апартамент

малък апартамент

малък апартамент

малък апартамент

 

източник:decoist.com