dizain interior hol sinio bqlo tendencii skandinavski stil

Оглеждате се за идеи как да добавите малко от стила на този популярен скандинавски интериорен дизайн, който е хит за лятото? 2015-та година е идеална, за да поканите малко красота и любезност от Скандинавия в дома си. Стилът стана особено популярен  и от другата страна на Атлантическия океан, след като първоначално се настани в шикозните и модерни апартаменти на Ню Йорк. Но ето, че оставя своите следи и отпечатъци далеч от границите на града. Така че, махнете крещящите цветове и излишните украшения от дома си за този летен сезон и се обградете с поне малко северна прелест.

Скандинавски интериорен дизайн

interior trapezariq dizain skandinavski stil bqlo

Сигурни сме, че всеки любител на дизайна е наясно с основите на скандинавския стил в интериора и уникалния вид, в който представя дома, затова ще се спрем по-конкретно на три горещи тренда. Комбинирайки семплост, функционалност и естетика в цветовете, интериорът на помещенията предразполага към спокойствие. Фините нюанси създават впечатление и оказват визуално въздействие в летния скандинавски интериорен дизайн.

Топло, горещо, скандинавско

interioren dizain spalnq sinio bqlo skandinavski stil

Оцветете в синьо

Цветовете, които веднага изскачат като асоциация със скандинавския стил са бялото и черното. Но това в никакъв случай не означава, че трябва да се ограничите само в тази гама, ако искате да внесете от този интериорен дизайн в дома си. Всъщност, внимателно поставените цветни щрихи или декори са чудесен начин за съживяване на спалнята или всекидневната. И докато преди време се предпочиташе жълтото, този летен сезон на мода е синьото.

interioren dizain skandinavski stil feneri

Добавете традиционни хартиени фенери

Очевидно те са използвани от векове, но вмъкването им в скандинавския декор на дома е идеален начин да съчетаете семплостта на Севера с ориенталския минимализъм. Лесно ще ги откриете, освен това вероятно ще ги използвате и след като вдъхновението ви по този стил отмине.

dizain interior kuhnq skandinavski stil

Изберете дръзко, метално осветление

Ето един тренд, които вероятно ще оглави световните класации – ярки медни висящи лампи. Дали заради креативния гений на дизайнерите или заради славното възраждане на индустриалния стил, а вероятно и по двете причини, но тази новооткрита страст по всичко изработено от мед е завладяваща. Сред перфектно белият фон, който предлага скандинавският стил, блестящата метална светлина от падащите от тавана осветителни тела изглежда изумително.

Метално медно осветление над масата в трапезарията

dizain trapezariq interior skandinavski stil

Акценти в синьо в интериора на стаята в скандинавски стил

dizain interior hol skandinavski stil

Хартиени фенери в скандинавския интериор на стаята

skandinavski interioren dizain darvena masa

Скандинавски стил в синьо-белия интериор на трапезарията

dizain tendencii trapezariq skandinavski stil sinio bqlo

Скандинавски бял интериорен дизайн в кухнята с медни лампи

interior kuhnq bqla dizain skandinavski stil

dizain interior trapezariq skandinavski stil bqlo

dizain interior spalnq skandinavski stil

interioren dizain skandinavski stil sinio bqlo

interioren dizain hol skandinavski stil

interior dizain spalnq skandinavski stil

trapezariq interior dizain skandinavski stil

interior trapezariq tendencii skandinavski stil bqlo cherno

interioren dizain trapezariq skandinacski stil

dizain interior skandinavski stil hol

interior hol skandinavski stil