tendencii v osvetitelnite tela

Ето кои са най-свежите тенденции в осветителните тела – поглед отблизо към висящите лампи в интериора. Интересно е как този тренд рефлектира върху останалите дизайнерски идеи в царството на интериора. Висящите лампи украсяват като бижута и изглеждат като финални щрихи в завършения вид на дома. От осветителни тела в ретро стил до компактни и стилни малки лампи – може да разгледате селекциата с открояващите се тенденции в галерията долу.

Тенденции в осветителните тела за 2015

tendencii lampi visqshti

Изглежда, че скулптурният дизайн продължава да се развива в царството на висящите осветителни тела. Както и употребата на крушки с интересен вид, които добавят нотка на неочакван стил.

tendencii lampi idei

Висящи осветителни тела с форма на топка и сребрист завършек се предлагат в различни големини. Окачете една или група от няколко, за да създадете впечатляващ ефект и да внесете светлина и ретро тренд в обстановката.

Осветление и украса

tendencii osvetitelni tela spalnq

Обърнете внимание как осветителното тяло има форма на уголемена версия на терариума върху шкафчето в стаята.

tendencii osvetitelni tela trapezariq

Ето един тренд, който представлява колекция от висящи осветителни тела в еднакъв цвят, но с различни форми.

trapezariq tendencii visqshti lampi

Още един тренд, който набира скорост и се  развива в интересни посоки е смесването на материали в интериора. Ако към тези висящи осветителни тела от месинг с детайли на орех се добави и плетено въже, ще се получи перфектност в дизайна.

lampi visqshti tendencii

Тези цветни висящи осветителни тела от изсушени палмови листа се вписват добре в модерния интериор на стаята и създават плажно настроение.

tendencii lampi dizain

Впечатляваща редица от висящи осветителни тела с различни форми и еднакви цветове, следвани от същия брой лампи в друг цвят изглеждат ефектно в интериора.

tendencii lampi kvadratna forma visqshta

Футуристичен дизайн на висящо осветително тяло от стъкло с покритие на метални и силициеви окиси. Благодарение на конструкцията му, оптичният филтър е създаден по начин, по който дължините на някои светлинни вълни се предават, докато на други се отразяват.

Серия от три квадратни висящи лампи като осветително тяло

tendencii lampi kvadratna forma

Лампа с футуристичен ефект, създаващ интересни сенки върху стената

tendenciq visqshta lampa

Разнообразие от цветове и метал, което изглежда чудесно в интериора 

lampi tendencii visqshti osvetitelni tela

Сет от седем глобуса от опал 

tendencii osvetitelni tela kuhnq

lampi tendencii krushki

osvetitelno tqlo tendencii