momiche na sedmicata luxury style

Колко пъти ви се е случило да имате някоя конкретна идея в главата си за дреха или аксесоар и да обикаляте с дни в издирване на точно това нещо? Много честно ни се налага да влизаме в граници, тези, който масмаркетите ни налагат. Какво правим обаче, когато искаме да сме оригинални, когато не желаем да се обличаме като всички други и да сме уникални? Даяна Вълева е от тези млади момичета, които са взели собственият си стил и имидж в свои ръце. Пловдивският й бутик “Luxury Style” се радва на голям успех, точно защото синеоката дизайнерка е решила да предложи едни по-разчупени и дръзки визии. Тя предлага мода, която иска да вижда по улиците, влагайки много енергия и усилия за това. Какво я вдъхновява и кои са тоалетите, които ще носи тя през този сезон, можете да прочетете в интервюто ни с нея.

Момиче на седмицата: Даяна Вълева

momiche na sedmicata luxury style

LZ: Как протича сутринта ти? 

– Със събуждането първата мисъл е “кафее”, но  първото нещо което, в действителност правя е да изляза на разходка с моят домашен любимец – Арчи, след това вече отделям време и за себе си. Да изпия на спокойствие любимото кафе, да прегледам на дневен ред какви задачи имам и да се подготвя за тях.

LZ: Предварително ли си подбираш тоалета предната вечер?

– Де да можех! Мога да кажа, че съм доста спонтанна личност и определено не знам какво ще ми дойде на ум на сутринта. Много зависи и в какво настроение ще се събудя.

LZ: Какво обличаш, когато бързаш да излизаш?
– Гащеризон! I like it! Не изисква особено много внимание просто избирам кой да облека, това е начина, по който мога да се улесня максимално.

LZ: Кои са ти дрехите „спасители“?
– Любимите ми шалвари (LUXURY Style), които са ми “спасители”. Мога да ги облека, както в ежедневието, така и на парти. И с високи обувки, и с кецове стоят уникално. I love it!

momiche na sedmicata luxury style

LZ: Имаш ли си бюти ритуали?

– О, да! Имам такива ритуали, даже ги провеждам в определени дни. Правя си маска за коса и лице от натурални продукти, отнема малко повече време, но резултатът е отличен.

LZ: Кои са тенденциите от този сезон, които най-много ти харесват?

– Може би ярката цветова гама, към която и аз ще се стремя.

LZ: С какво не излизаш никога от вкъщи?

– Не се бях замисляла по този въпрос, но сега, когато се разрових в гардероба разбрах, че това е спортен екип. Нямам такъв. Следователно това е отговорът.

LZ: Кое е най-неудобното нещо, което някога си обличала?

– Като се замисля, мога да кажа, че много от дрехите в гардероба ми не са от най-удобните. Даже моите приятелки доста често се шегуват с мен по този въпрос. Сещам се за една рокля, която си купих онлайн, буквално се влюбих в нея. Сложих я един единствен път. Не мога да си го причиня и втори 😀 . Останалите неудобни дрехи не са чак толкова тежък случай, за моя радост.

momiche na sedmicata luxury style

LZ: А коя е най-добрата инвестиция, която си правила?
– Татуировките! Изразяват това, което съм аз. Всяка една има специално значение за мен. Също и изграждането на “Luxury Style” 🙂

LZ: Каква е формулата на добрият външен вид?
– Хмм …освен outfit- а, мисля, че излъчването е много важен фактор. Когато човек се чувства добре аурата, която излъчва кара хората да забележат добрия външен вид.

LZ: Коя е последната ти най-успешна покупка?
– Велурените обувки с връзки, които този сезон ще са изключително актуални. Беше любов от пръв поглед.

LZ: Коя е дрехата, която всяка една жена трябва да има в гардероба си?
– Черно кожено яке! Определено! Аз даже се сдобих с още едно, което е от последната колекция на “LUXURY Style”.

LZ: Как разпускаш през свободното си време?
– Задължително някъде навън. Стоенето вкъщи не е за мен. Иска ми се да имам по-голяма възможност да пътувам, но за съжаление напоследък почти не ми остава време за разпускане. Затова, когато ми остане мъничко такова го прекарвам с приятели и с Арчи, разбира се, нали е мъжът на живота ми 😀

momiche-na-sedmicata-luxury-style-dayana

LZ: Къде най-често можем да те срещнем?
– Ако говорим за деня, то той е хаoс – малко в бутика, след това съм в ателието и по складове (общо взето работа) и като се замисля, май остава да ме видите как си пея в колата, докато шофирам. Ако говорим за вечер – с любимата женска компания в любим пловдивски клуб.

LZ: Как се зареждаш с нови идеи за тоалети и аутфити?
– Аз съм човек с въображение, може би то ми помага. Безброй пъти ми се е случвало да изляза на shopping, но да имам своя идея за нещата и си мисля, “Къде ще го намеря? Само ако можеха хората да четат мисли и да има точно това, което търся!”.

LZ: От къде черпиш вдъхновение?  
– Всичко, което ме прави щастлива и ме кара да се усмихвам ме вдъхновява.

momiche na sedmicata luxury style

LZ: Какви са жените, които предпочитат да пазаруват от “Luxury”?

– Дами, които обичат да се открояват! Имаме доста близко виждане за начина, по който искаме да изглеждаме. Харесва ми да общувам с тях, зареждат ме с положителна енергия и ме мотивират.

LZ: С кой дизайнер би искала да се срещнеш на по кафе?

– Elie Saab – стилът му се разпознава от далеч. Този ориенталски привкус, който ни поднася ми допада много. Много харесвам Anna Dello Russo – уникална жена, екстравагантна, красива, вдъхновяваща! Влюбена съм в нещата, които прави.

momiche na sedmicata luxury style

LZ: Какво да очакваме в бъдеще да открием в твоя бутик?

– Очаквайте много различни неща. Една част от новата колекция вече е факт и е налична, а другата е почти готова, много скоро и тя ще бъде налична в бутика ни в град Пловдив на ул. “Ибър” No.19. За дамите, които не са от града ще предоставим официален сайт на марката. С моята приятелка и съдружничка винаги се стараем “нашите” дами да са доволни от всяка тяхна гледна точка.

LZ: Какво ще пожелаеш на читателите ни?
– Да се усмихват всеки път, когато имат възможност. Не защото животът е лесен или точно такъв, какъвто си го представяме, а защото сме избрали да бъдем щастливи. И да бъдат много обичани, защото животът без любов, не е живот!

momiche na sedmicata luxury style

От гардероба на Даяна Вълева

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style

momiche na sedmicata luxury style