Домашен любимец според зодията

Вашият домашен любимец казва много за това какви сте вие и характерът ви. В някои случай, именно чрез него може да се съди за това коя зодия сте. Например, красива жена, която разхожда добре поддържан пудел може да бъде Везни, а притежател на кон вероятно е Стрелец. Нека да видим с какво астрологията може да бъде полезна, когато става въпрос за нашия домашен любимец.

Овен

Овните са винаги в движение, така че ви трябва жизнен домашен любимец, който може да се справи с вас – например, джак ръсел териер.  Изберете животно, което няма нищо против да бъде оставено само за дълго – по-стара котка или дори един хамстер. А най-добре би било менажерия с котки, зайци или пък кучета? Те взаимно ще се забавляват, което ще ви накара да се смеете, а това несъмнено е нещо много любимо за вас – смехът.

Телец

Телците са чувствителни и обикновенно обичат да галят и докосват домашен любимец, като плюшена синя руска котка или шотландска котка. От друга страна, костенурката може да докосне сърцето ви. Породата като далматинците може да ви накара да се изнервите. Също така, Телеците могат да бъдат видяни в парка да играят с добродушен голдън ретривър или бийгъл.

Близнаци

Папагалът би бил чудесен спътник за Близнаците. Птиците се асоциират с  вашия ефирен и свободен дух – и какъв по-голям бонус от това, ако вашият домашен любимец може действително да говорим с вас! Вие също ще оцените интелигентно куче, като немска овчарка. Странното поведение на маймуна или дори на домашни мишки може да бъде един безкраен източник на удоволствие за вас.

Рак

Забравете за бодливия краб. Вашият домашен любимец е котката, свита на кълбо и обичаща дома. Тази, която най-много ще харесате е котка таби. Позволете си женска котка, която да има в бъдеще малки котенца – вие ще бъде на седмото небе. Всяко крехко създание, подобно на ранени птици или изоставени кучета, може ще открие вашата грижовна страна.

 Лъв

Лъвът е царствен дори и в сърцето си. Какъвто и домашен любимец да изберете, той трябва да бъде красив, или достатъчно екзотичен, за да съвпада с вашият царствен характер. Помислете за куче от породата булмастиф,  костенуркова котка или игуана.  Елегантност и игривост са от съществено значение, дори и в порода на домашния ви любимец.

 Дева

Котки и кучета, които притежават лошо поведения, нямат място във вашия дом. Вие държите ако е куче, то да бъда обучено от специалист, а ако е котка – тя да бъде с прицизно поддържана козина. Семейството с кози или пилета в задния двор, което раздава мляко и яйца, вероятно се оглавява от някоя Дева, която търси здравословен начин на живот.

 Везни

Естетиката е важна за вас. Стилният човек с кремава персийска котка, която да съответства на дивана е без съмнение една Везна. Оставате студени към гущери, змии и малки породи кучета, но не и към елегантна афганска хрътка, например. Вие се възхищаваме на красотата на екзотични риби и техните спокойни извивки, които успокояват нервите. Обожавате птици, но тяхното чуруликане може да наруши вашата нужда от хармония.

Скорпион

Това дете от училище с рисунката на боа в спалнята си вероятно е Скорпион. Вашият знак се свързва със съблазнителността и потайният характер на едно влечуго. Домашни любимци с въздух на мистерия, като абисинска котка или дори бухал, също ще ви се харесват. Също така и животни с доза опастност, като питбул или доберман. Вие се възхищаваме на животно, което може да отстоява позициите си – точно като вас.

Стрелец

Не е изненада, че конят е едно от любимите ви животни. Младо момиче, което язди свободно кон, несъмнено е родено под знака на Стрелец. Свободният характер на коня събужда вашия огнен и изследователски дух. Също така кучета като лаборатории и хъскита ще ви бъдат верни приятели. Ако имате котка, то вероятно носи вкъщи специални “трофеи” за вас. Вашият необвързан характер, може да ви откаже да бъде собственик на домашен любимец, докато не станете готови за това.

Козирог

Пухкаво бял куче, което вероятно има родословие е напълно възможно да бъде собственост на някой Козирог. Ако възхитените погледи от съседите ви не са достатъчни, заведете кучето си на изложба като може да спечелите награда. Козирогът обича да планинско изкачване и допълнение към пъргавата крачка може да бъде едно коли. Кучетата и котките извеждат вашата грижовна страна налице и ви помогнат да почувствате комфорта у дома ви.

Водолей

За Водолеите по някога отнема време да вземат решение да имат домашен любимец. Приемате го като намеса в свободата ви. Започнете с независимо създание като гущер или костенурка, а след това с котка. Други представители на зодията са точно обратното – обичат повече кучетата от хората. Страстен селекционер на кучета е вероятно един Водолей. Птиците също оставят вашия дух свободен.

Риби 

Аквариумът изпълнен с различни видове риби е естествен за знака Риби. Но вашата състрадателна зодия е чувствителна към болните, старите и уморените. Съседът, които е приютил изоставени котки, несъмнено е Риби. Вие сте изключително добронамерени и се опитвате да помогнете на всяко животно, което е в беда.