Хороскоп

Хороскоп за месец септември

хороскоп

Проверете какво предвещава вашия месечен хороскоп за септември 2016.

Началото на всеки месец носи със себе си и нови предизвикателства, а септември – и нов сезон. С настъпването на златната есен представителите на всички зодии ще бъдат поставени в нови климатични и житейски ситуации. Проверете по-долу какво ще донесе новия месец на представителите на всяка зодия.

Хороскоп за месец септември

ЗОДИЯ ДЕВА

Промяната е във въздуха. Ако сте имали промяна в мисленето или промяна в сърцето, в последно време, това, което най-накрая искате трябва да решите сега. Вероятно е да бъде нещо, което не сте засекли на вашия радар още преди една година. Инвестирайте в любовта и красотата, за да получите най-доброто от двата са високи приоритета като пари и хармония, и щастието ви  е на път да се превърне в основен мотиватор.

ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Вземете паспорта си, защото пътуването, водещо до повишаване на вашата лична сила и популярност, започва сега. Това може да бъде действително пътуване или пътуване на самостоятелно откритие, но въпреки неравния старт, ползите ще имат  стойност. Постигнати амбиции, по-добра любов и трансформиран живот у дома? Отбележете отметките. Това е 12-месечна експедиция до постигане на съвършенството, така че ще трябва да я извървите дълго време.

ЗОДИЯ СКОРПИОН

Вие сте в ранните етапи на една лична трансформация. Каквото предстои, е една година с оптимизъм, в която да се научите да се доверявате и то не само на другите хора, но уповавайки се и на собствените си инстинкти. Ако сте били несигурни за тълпата, с която се движите, ще видите кой има най-добри интереси в сърцето си сега. Също през този месец, няма да знаете колко сте красиви, а това е, което ви прави толкова привлекателни.

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

Най-накрая, един огромен акцент върху вашата кариера или вашите големи отговорности в живота ще се смени, което ви дава повече време за приятелства, забавление и нещата, които искате да постигнете извън работата. Ще свършите повече работа сега, като работите съвместно и ръководите нещата, така че се освободете от нуждата да следите под микроскоп и вместо това мечтайте на едро. Въпросите, свързани с пари, ще търпят подобряване и ще има дори място в графика ви за любов.

ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Преживяхте голямата крива на обучение напоследък и вече сте готови да организирате завръщане или преврат в кариерата. Едно-две колебания преди голямо разкритие може да се очаква през този месец, но имате късмет, както и талант, и опит на ваша страна, така че неуспехът не трябва да бъде опция. Тайните ви планове и схеми ще получат зелена светлина, а приятели могат да бъдат ключов фактор в романтичните ви амбиции.

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

През последните месеци може да сте се чувствали напрегнати, с въпроси за пари, които трябва да бъдат опростени. Започнете отново с вашите финанси и вашите ценности сега инвестирайте в това, което отваря вашия свят въпреки съмненията, които могат да се появят. Пътят напред е чист за приключения. Чист е и за любовта също, а като част от едно динамично дуо ще получите повече, отколкото ако се опитвате да се справите сами.

ЗОДИЯ РИБИ

Внимавайте за емоционално цунами този месец – както изглежда други са решени да ви направят вълни. Това е процес на изчистване на отношенията – за вас и за тях – което да донесе по-голямо сътрудничество в следващите месеци. Вашата нужда от връзка е по-силна от всякога сега, а пътуване с кола може да донесе нова любов или задълбочаване на текуща връзка. Амбициозни ли сте много? Ще постигнете повече с малко помощ от приятелите си.

ЗОДИЯ ОВЕН

Бъдете организирани. Изчистете платформата с вашето здраве, домакинска работа у дома и работата ви и се пригответе за цялата любов, която е на път да дойде. Връзки, както лични, така и професионални, са огромна новина за вас сега и за следващите 12 месеца. Дори нещо по-добро – свободата наистина да бъдеш себе си в рамките на една връзка е част от „един път в едно десетилетие“ възможност.

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Любовта ще ви се подаде на тепсия този месец, но е по-вероятно да й се противопоставите и дай  устоите. Прави сте да бъдете придирчиви, когато сте на път да започнете работа по преобразяване, на здравето, работата и начина си на живот. Ще се появи любов, която е повече по ваш вкус по това време следващата година. Онова, което ви е станало твърде познато, може да бъде изолирано, докато се отворите към идеи, които наистина може да ви отведат до места.

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Този месец домашният живот и любовният ви живот са в центъра на сцената. Оправете първия, а вторият ще стане по-добър, отколкото можете да си представите, защото това е най-доброто ви време повече от десетилетие, в което да получите право с романтика. И ако сте креативни, прибавете  към шоуто също и талантите си. Нови идеи за работа могат да ви накарат  да станете сериозни за правене на нещо собствено, с любов или красота, като ваши музи.

ЗОДИЯ РАК

Вие ще бъдете в стихията си през този месец, както и за 12-те месеца, които го следват. У дома е мястото, където представителите на този зодиакален знак са най-щастливи, но това не означава непременно мястото, което в момента наричате дом, защото има опции, за промяна – за любов, за учение или за по-голяма свобода -които може да се изпречат на пътя ви.  Това е голям месец за романтика, така че промяна в начина на мислене или на местоположението може да промени всичко.

ЗОДИЯ ЛЪВ

Може да свържете някои финансови свободни краища през този месец, макар че това може да отнеме известно радикални действия . Сега и през следващите 12 месеца са за откриване на радостта от споделянето и намирането на баланс и красота в това, което е вече около вас. Тъй като животът у дома ви е вече по-уреден, свършете някои работи за вътрешното си АЗ, тъй като красивият ви ум е на път да бъде вашият най-съблазнителен актив.

източник:vogue.com.au