Gossips

9 звезди, обсебени от интериорния дизайн

zvezdi

zvezdi

Интересите на някои знаменитости понякога надхвърлят границите на попрището, в което сме свикнали да ги гледаме да се изявяват. Ето, например, тези  9 звезди, обсебени от интериорния дизайн, които спокойно биха могли да намерят препитание в тази област, ако кариерите им тръгнат надолу. Всички те са ненаситни фенове и последователи на дизайнерите, производителите на мебели и тенденциите в интериора.

 9 звезди, обсебени от интериорния дизайн

zvezdi

Съпругата на Брад Пит, която е любител на архитектурата, веднъж му направила частен тур в дома на Франк Лойд Райд, като подарък за рождения ден на звездата. Актьорът сформира организацията „Make it right“, която помага на жертвите на урагана Катрина в Ню Орлеанс да издигнат на ново разрушените си домове. Напоследък Брад се увлича по декориране на интериора, като направи колекция от мебели, съвместно с производителя Поларо. Линията на актьора включва кресла, маси, легло и мраморна вана.

 Още звезди с усет към интериорния дизайн

zvezdi

 Преди съвместната си работа с Джей Зи и 20/20 Experience, музикантът и актьор Джъстин Тимбърлейк създаде линия за домашен декор, съвместно с Есте Стенли, вдъхновена от предишните им жилищни дизайнерски проекти. „Харесвам изчистената, почти модерна архитектура. Опитваме се да съпоставяме правилно нещата във всичко, което правим заедно. Да направим частите и стаите многостранни  като смесим различни стилове от архитектура и дизайн“, разказва той.

zvezdi

Основателката на уеб сайт за лайфстайл и онлайн пазаруване Гуинет Полтроу, проявява таланта си отвъд актьорството и готвенето. Русокосата актриса  доказа искрения си интерес към интериорния дизайн, като откри бутици в Лос Анджелис, заедно с дизайнера Ники Кехоу и в Далас, където предлага стоки за дома и декоративни подаръци. Тя не стигна само до тук, а дори закупи къща на Уиндзор Смит, проектирана от дизайнери, като Питър Дюнам и Лорънс Булърд.

zvezdi

Най-голямата от сестрите Кардашиян – Кортни се доказа като декораторът в групата, като често допринася с таланта си за декора в шоуто с тяхно участие. Тя има широки познания относно дизайнерската дейност, стилове и производители на мебели. Кортни сама ре-декорира новия си дом в стил, различен от предишния си шаблон вла „Алиса в страната на чудесата“.

zvezdi

Адам Лавин открил, че когато става дума за преустройство и декориране на дома му в района на Холивуд, знаел точно какво иска да се направи. „Обзавеждането на дома не е много по-различно от правенето на музика в студиото. Искаш да си сигурен, че  всички допълнителни детайли са обобщени по начин, по който накрая да изглеждат, като твое произведение“, обяснява музикантътДомът му е изпълнен с дизайнерски мебели и интериорът вътре е уникален.

zvezdi

Елън Дедженеръс е не само талантлив комедиант и водещ на шоу, но прави и успоредно с това втора кариера, като купува и декорира невероятни домове. „Преминах обстойно обучение относно френските мебели по време на първите седмици, откакто започнахме да се срещаме“. разказва за нея съпругата й Порша де Роси. Елън последва тази си страст към интериорния дизайн и стана водещ на собствено ТВ шоу, в което млади и изявени таланти ще се борят за победа в състезание за дизайн на мебели.

zvezdi

Красивата актриса Елън Помпео е красила кориците и страниците на списания за интериор. Когато става въпрос за дизайнери и създатели или за използването  на цветовете и важността на материите в интериорния дизайн, тя е истински факир.

zvezdi

Даян Кийтън е звезда, която е добър пример за вдъхновение, ако търсите идеи за обзавеждане. Актрисата дори е написала няколко книги по темата за интериорния дизайн и е сътрудник на сайт с такава насоченост.

zvezdi

София Буш има афинитет към топлите, предразполагащи интериори, които разказват за същността на собственика на дома. Според нея интернет е преобърнал интериорния дизайн с краката нагоре.