Nicole-Scherzinger-Thom-Evans

Бившата на ГришоНикол Шерцингър представи официално новия мъж до себе си в неделя на 21-вото годишно афтър парти на InStyle и Warner Bros след наградите „Златен глобус“ в Бевърли Хилс. Певицата изглежда вече е готова да потвърди слуховете за романса си с ръгбиста Том Еванс и позира гордо в обятията му пред обективите на фотографите.

Nicole-Scherzinger

Облечена в елегантна дълга рокля с една презрамка в нежно розово, 41-годишната вокалистка на The Pussycat Dolls и понастоящем жури в X Factor изглежда щастлива и уверена след края на връзката си с Гришо. Блестящата й визия бе подчертана от дълги диамантени обеци, показващи се от прибраната й на висок хлабав кок коса.

Nicole-Scherzinger-Thom-Evans

Слуховете за симпатиите между Никол и Том започнаха да се носят след като двамата бяха забелязани подозрително близо един до друг в лондонски коктейл бар, след което се отправиха заедно в една посока да отпразнуват Деня на благодарността. Романсът им за пръв път процъфтя миналия месец, когато той беше състезател в X Factor, докато тя седеше като съдия в съдебния панел.

Nicole-Scherzinger