Gossips

Cloudem – В облаците с Велина Узунова

Cloudem velina uzunova

cloudem v oblacite s velina uzunova

Една от любимите ни страни на лятото е, че сме заредени с толкова добро настроение, породено от слънцето, морето, почивката и хубавите напитки. През оставащите месеци можем да се радваме на нещо ново и различно, с което можем буквално да полетим в облаците. Cloudem е шампанско с невероятни плодови вкусове, съчетано с уникална технология за водни облаци. Неговото рекламно лице е едно от нашите любими Момичета на седмицата, а именно Велина Узунова.

velina uzunova

Красивият модел и ТВ водеща представя Cloudem – вкусът на лятото в Испания (Гренада), от където и произхожда. То отразява разнообразието и комплементарността на трите сорта грозде от най-плодородните лозя в региона, за да разкрие магията на едно от най-обичаните в цял свят шампанско. Ярко и богато, Cloudem се отличава по ярката си плодовост, изкусително небце и елегантна зрялост, която постоянно изкушава и дава наслада. Cloudem може да e с 9 % алкохол или безалкохолен. Предпочитан студен, той е подходящ за летните горещи дни и вечери! Може да бъде открит в следните няколко вкуса и изящни цветове:

cloudem velina uzunova

Cloudem Blue носи невероятния привкус на зелена ябълка, представен в азурно син цвят.

Cloudem Rose съчетава свежа круша, рубинено червен цвят и лятна свежест.

Cloudem Bronzе дава усещане на свежа праскова с пепеляво кестеняв цвят.

Cloudem Gold е с тонизиращо действие, благодарение на лекия и ненатрапчив вкус на сладки цитруси и завладяващ плодов аромат.

Cloudem Silver с аромат на цитруси е изключително лек и освежаващ, като същевременно плодовете придават приятно кисел вкус.

cloudem v oblacite s velina uzunova

Лятото е тук и ни приканва за нови изживявания. Не пропускайте да опитате уникалното шампанско Cloudem, съчетано с иновативна технология за водни облаци!

Снимки: ПР