Gossips

Джейсън Стейтъм в ролята на грижовен баща

djeisun steitum

Джейсън Стейтъм и годеницата му Роузи Хънтингтън-Уайтли са родители на 20-месечния Джак и като всяко друго семейство обичат да прекарват времето си заедно. По време на семейната им разходка в петък в парк в Бевърли Хилс, екшън звездата носеше малкия си наследник „на конче“ върху раменете си. Щастливата му майка буташе малка спортна кола с родителски контрол. Облечена в дълго палто и без капка грим по лицето си, моделката и актриса позволи на естествената си красота да заблести.

51-годишният актьор и 31-годишната блондинка са сгодени от три години. Двамата се запознават по време на Coachella Valley Music and Arts Festival в Индиоу през 2010г. и от тогава са неразделни. Наскоро Роузи описа майчинството като „магическо“, защото според нея всичко, свързано с него е „толкова специално и обичано.“ В интервю за  Harper’s Bazaar тя сподели: „Звучи толкова клиширано, но това просто е най-магическото преживяване. Всичко се усеща толкова специално и сладко, благотворно и любящо, а в същото време е променящо живота, а  моят фокус сега е този човек. Това е, което искам да направя. В това искам да вложа сърцето си.“

Джейсън Стейтъм, когото сме свикнали да виждаме да играе персонажи на корави и бойни герои в касови филмови продукции, изглежда също се чувства чудесно в ролята си на родител. Има нещо изключително привлекателно в това да видиш как образа на силния мъж се разтопява пред вида на едно малко човече, което има пълна власт над него, нали?

djeisun steitum

djeisun steitum

 

източник: dailymail.co.uk

error: