Gossips

Серина Уилямс с тематично бебешко парти стил 50-те години

serina uilqms

serina uilqms

В събота беше проведено бебешкото парти (baby shower) на Серина Уилямс, чието тематично вдъхновение идва от 50-те години на изминалия век в Америка. Сред гостите на събитието можем да видим известните приятелки на Уилямс, а именно Ева Лонгория, Кели Роуланд, ЛаЛа Антъни и Сиара. Звездите са облечени в костюми, носещи всичко от полите до перлите.

Това е първата бременност на тенисиската, като се очаква бебето да се появи на бял свят през септември. Тя разбра щастливата вест през януари по време на откритото първенство по тенис в Австралия. Тогава сподели, че не е подозирала нищо, докато се подготвяла за състезанието и нейна близка приятелка я насърчила да си направи тест. В крайна сметка, Уилямс прави шест теста и всички те се оказали положителни. Бащата на бебето е създателят на сайта „Редит“ Алексис Оханян, с който тя започва връзка през 2015 г. В интервю за „Vanity Fair“ Уилямс разказва, че двама се запознали в ресторант в Рим и първоначално не го харесала, но малко по-късно искрата пламнала.

Бебешкото парти на Серина Уилямс определено предизвика голям интерес в Инстаграм, където звездите постваха снимки от него. А ето ги и тях:

serina uilqms

serina uilqms

serina uilqms

serina uilqms

serina uilqms

serina uilqms

Photo credit: Instagram