Gossips

Да надникнем в спалните на звездите

spalnite na zvezdite

spalnite na zvezdite

Мислили ли сте някога, как ли изглеждат спалните на звездите? В какво легло си ляга Джордж Клуни? Ние, от екипа на LAZARA ще повдигнем завесите над покоите на богатите и известните, за да видим къде си лягат популярните лица. От ефирното убежище на Джулиан Мур в Манхатън до рустик дизайн на пространството в дома на Патрик Демпси в Малибу, това са някои от спалните, които ще ви накарат направо да припаднете в тях.

Спалните на звездите – лукс и съвършенство

spalnite na zvezdite

Спалнята на звездата от „Анатомията на Грей“ Патрик Демпси е проектирана и обзаведена от интериорния дизайнер Есте Стенли. Стаята комбинира дървени рустик елементи с антични и винтидж находки. Резултатът е многопластова и интригуваща обстановка в стаята.

Как изглеждат спалните на звездите от вътре

spalnite na zvezdite

Успокояващата обстановка в спалнята на Елън Дедженеръс и Порша де Роси комбинира топлите цветове на сиво неутрални нюанси. Високата драперия и гардероба оптически придават по-голяма височина на модерно декорираното пространство.

spalnite na zvezdite

В луксозната спалня на звездата от „Анатомията на Грей“  Елън Помпео  масата от  месинг и скъпоценни камъни от Кели Уеарстлър е в невероятен контраст с пищната текстура на леглото с балдахин. Античното огледало с  флангова облицовка придава на мястото драматичност.

spalnite na zvezdite

Спалнята на Джесика Алба е обзаведена в стил еклектика и включва микс от текстури и шарки, в съответствие с многобройните пътувания на актрисата. Детайлите от тъмно дърво и индустриално – повлияните шкафчета, контрастират с меките елементи и създават събирателен облик на стаята.

spalnite na zvezdite

В мексиканската спалня на Джордж Клуни традиционните материали и местните мотиви се комбинират, за да създадат автентична ваканционна атмосфера в стаята.

spalnite na zvezdite

Неочакваният избор за цвят на стените в спалнята на Амбър Валета е балансиран от изобилието от естествена светлина, таван с греди и широки дъски на пода в стаята.

spalnite na zvezdite

Учудващо посредствена е спалнята на Бенджи Мадън с меко легло с пискюли и изискани чаршафи, съгласувани с традиционен килим, за класически дизайн в стаята.

spalnite na zvezdite

В малкия уютен дом на звездата от “Момчетата от Медисън авенюВинсънт Картхайзър окаченото легло (което може да се издига до тавана) е креативно решение за малко помещение, като спалнята на актьора.

spalnite na zvezdite

В изключително бляскавата спалня на модния редактор Нина Гарсия текстурираната ретро черга е застлана върху копринен килим за луксозен вид на помещението. Класическата табла с пискюли на леглото и бюста, поставен на пиедестал, добавят изтънченост в стаята.

spalnite na zvezdite

Домът в Хемптънс на главния готвач Боби Флей и актрисата Стефани Марч обединява микс от текстил за непринудена атмосфера, докато високия балдахин от естествен коноп, обграждащ леглото, отразява настроението в спалнята.

spalnite na zvezdite

Двата свещника на стената охраняват леглото на Джулиан Мур и създават усещане за неутрален и проветрив манхатънски дом, който не е претрупан с излишни мебели. Леглото в цвят слонова кост и семплото обзавеждане предразполагат към усещането за почивка и успокоение в спалнята.

spalnite na zvezdite

Закътано в слънчевия ъгъл на стаята за почивка на Кат Садлър, винтидж бюрото за писане и стол с облегалка, като стълба заземяват въздушността в помещението. Комбинацията от неутрални текстури на пода и табуретката внасят усещането за топлина и уют в помещението.

spalnite na zvezdite

Класически детайли, като легло Честърфийлд и шкафчета с мраморен плот, комбинирани с разнообразие от текстури, създават усещане за топлина в спалнята на звездата от „Модерно семействоЕрик Стоунстрийт.