Gossips

Трансформацията на Блейк Лайвли през годините

bleik laivli

bleik laivli

 Повечето познавате Блейк Лайвли като Серина от „Клюкарката“ или като „съпругата на Раян Рейнолдс“. Всъщност, Блейк Лайвли стартира актьорската си кариера още като е на 10, когато тя се появява през 1998 г. във филма Sandman, който е режисиран от баща й. Тя участва във филмовата адаптация на романа със същото име, „Сестринството на пътуващите панталони“ през 2005 г. като Бриджит, една от четирите водещи женски роли. Играта на Лайвли във филма й носи номинация за Teen Choice Award за „Choice Movie Breakout“. Един от най-добрите роли до момента на Блейк е поддържащата й роля в по-младата версия на главната героиня в „Личният живот на Пипа Лий“. Скоро по кината ще дават последният й филм „Епохата на Адалин“, в която играе неостаряващата Адалин Боуман.

Визиите на Блейк Лайвли през годините

bleik laivli

1990 г. – Къдравите коси на актрисата винаги са привличали вниманието. 2003 г. – като мажоретка в Бърбанк гимназията, Блейк носи класическите акценти на едно калифорнийско момиче.

bleik laivli

2005 г. – с хубав тен и коса а ла „сърфистки шик вълни“, не е чудно, че 18-годишната успява да грабне ролята в „Сестринството на пътуващите панталони“. 2006 г. – Блейк Лайвли е с по-бляскава визия на червения килим.

bleik laivli

2008 г. – В гръндж визия актрисата изглежда прекрасно като за нюйорското соаре, на което присъства.  2008 г. – „Усуках я после я сплетох на малки плитки и накрая си я напръсках с лак“, ето как е успяла Блейк да получи тази небрежна прическа.

bleik laivli

2008 г. – Вече като главна героиня в „Клюкарката„, Блейк е забелязана в Мексико да си почива с тогавашния й приятел и колега от сериала Пен Брадли. 2009 -За наградите Еми, Блейк Лайвли носи косата си в драматична плитка с дължина до талията. „Окончателния й вид е едновременно модерен и елегантен,“ казва фризьорката й Renato Campora. „Тя беше като богиня на червения килим.“

bleik laivli

2009 г. –  Красивата звезда от „Личния живот на Пипа Лий“ блести в лек грим и ефирен прасковен гланц. 2010 г. – Лятна естетвена визия с мининиално количество грим.

bleik laivli

2011 – Лайвли с ягодова руса коса носи умело разрошена плитка за премиерата на „Green Lantern“. 2011 – актрисата се превърна в червенокоса за ролята си в Hick. „Нарекох този оттенък на Блейк – Fire Opal, след като той е един от любимите й камъни“, каза за цвета на косата на актрисата колориста Rona О’Конър. „Това е много естествено червено. Тя изглежда толкова красива.“

bleik laivli

2012 г. –  Актрисата промотира филма „Savages“ в червен блейзър и вдигната коса. 2012 г. – Лайвли се появи с шикозен нюанс на магента червило при представянето на New York Fashion Week.

bleik laivli

2013 г. – По време на Milan Fashion Week, модната икона съчета ансамбъла в цвят горчица с поразително червило и бронзови сенки за очи. 2013 г. – Вече като рекламно лице на L’Oreal Paris тя се появява в бляскава визия в стил Old Hollywood с ретро вълни и класически червени устни.

bleik laivli

2014 г. – Свежата й кожа и хубав тен изглеждат прекрасно с небрежната й руса коса. 2014 г. -Актрисата с хлабави вълни и свежо лице с лек грим изглежда великолепно по време на NYFW.