Грим

Индиго опушен грим за драматичен поглед

опушен грим

Как да си направим сами драматичен индиго опушен грим?

Едва ли има друг грим за очи, който да изглежда толкова сек*и и изтънчено като класическия опушен грим. Предлагаме ви една идея за интензивен и мистериозен вечерен грим, който може да си направите сами с помощта на палитра гримове, червило в телесен цвят, очна линия и спирала с ефект изкуствени мигли на Maybelline New York.

Индиго опушен грим за драматичен поглед

опушен грим

Започнете, като поставите една от подходящите основи за грим върху целия горен клепач, за да поставите солидна база и да запазите грима за по-дълго. С четка за грим, потопена в тъмно лилави сенки за очи, направете дъга в сгъвките под веждите. Леко размажете и добавете още сенки при необходимост. Прокарайте четката внимателно и по дължината на долния клепач. Във вътрешните ъгълчета на очите сложете по малко бели сенки с блестящи пигменти, за да озарите погледа.

опушен грим

За да създадете ефект на преливащи се цветове, използвайте гел очна линия, а след нея спирала с ефект изкуствени мигли, за да подвиете горните мигли и да отворите очите. Повдигането на миглите ще добави и обем.

опушен грим

Завършете грима с устните и нанесете плътно червило

с лек гланц в телесен цвят върху тях. Ето как вече имате индиго опушен грим само в няколко стъпки. Време е да го покажете на света!

източник:fashionstylemag.com