Всичко за косата

Абитуриентски прически с плитки

абитуриентски прически с плитки

С наближаването на завършването, всички млади дами започват да търсят все повече идеи за визията, с която искат да отидат на бала. Тези абитуриентски прически с плитки са подходящи за официалните рокли, изисканите аксесоари и високите обувки, с които ще искате да привлечете всички погледи върху себе си на бала.

Предлагаме на вниманието ви пет различни прически с плитки, които със сигурност ще добавят доза магия към вечерта. Изберете тази от тях, която смятате, че би подхождала най-добре на формата на лицето ви, както и на дължината и текстурата на косата ви.

Абитуриентски прически с плитки

абитуриентски прически с плитки

Романтична прическа за бала с прибрана коса и плитки

Това предложение е определено очарователно. Плитките идват от лявата и от дясната страна, като са направени по следния начин : по-дебела и по-свободна от едната, а по-рафинирана от другата страна. Срещат се и се навиват на горе в прибрана прическа наклонена на една страна.

абитуриентски прически с плитки

Повдигната абитуриентски прическа с двойна плитка

Този изискан вариант е модернизираната версия на прическата, с която са излизали на вън дамите в обществото преди сто години. Състои се от две големи плитки, които са сплетени около главата и направени по неравномерни геометрично разпределени линии. Лявата е по-дебела и хлабава, но се стремят пропорциите да са равномерни по цялата дължина. С подобна визия ще изглеждате като Белла на бала или като Пепеляшка на танц със своя принц. Облечете обаче дреха с цип или копчета, за да не се развали прическата, когато я обличате или събличате.

абитуриентски прически с плитки

Прическа с плитка като ореол за бала

Всяка млада дама иска да изглежда като истинска принцеса на бала си. С тази прическа желанието определено може да се постигне. Ръцете на опитен фризьор с лекота ще сплетат косата ви като ореол. За най-добър резултата е добре да се започне с плетене на дебела и плоска плитка, насочваща се на ляво под тила.

абитуриентски прически с плитки

Датска дълга плитка за бала

Тази прическа не е с прибрана или повдигната коса и дава възможност да се види цялата дължина. Изглежда романтично и загатва за невинност. Започва с три дебели плитки в горната част, които се събират заедно и падат от едната страна пред рамото.

абитуриентски прически с плитки

Прическа с плитка като опашка на русалка

Тази прическа е като за морско създание, много по-скромна и демонстрираща повече невинност, отколкото може да се види в очите на младата дама, която присъства на бала. С добавки за по-голямо измерение, този вид е подходящ за всеки цвят или треса.

Inline
Inline