лесни прически

Тези лесни прически могат да се направят само за 2 минути, но изглеждат стилно и изискано. И ако този аргумент не е достатъчен, ще добавим и факта, че някои от любимите на красиви и известни дами ги носят. Ето защо нямате оправдание да не ги пробвате. Да не забравяме и факта, че няма как да постигнете завършена визия без да обърнете нужното внимание на косата си. За щастие може да се погрижите за добрия й вид без да отделяте много време за това. Да погледнем как изглеждат звездите и да си “откраднем” идеи от тях.

Супер лесни прически

Рошавият висок кок на Ванеса Хъджинс е най-лесния начин да приберете косата си, когато не изглежда особено добре. Освен това изглежда тотално стилно, шик и елегантно дори за официални поводи. Тази лесна прическа е подходяща за дълга и средно-дълга коса, така че ако имате такава, може лесно да я изпробвате върху себе си.

Самурайската висока опашка на Бионсе е много лесна и бърза за правене прическа. Тя е перфектна за натоварените сутрини, когато бързате да излезете от вкъщи. Фактът, че поп кралицата я носи сам по себе си е достатъчен, за да ви накара да я изпробвате. Ваш ред е, дами!

Когато косата ви е с мазни корени и нямате време да я измиете, вземете пример от Блейк Лайвли и високо направете полу-опашка от горния сектор коса на темето. За да постигнете тази визия ви трябват само две фиби и една минута – чудесно, нали?

Фантастична, драматична и елегантна прическа, носена от Селена Гомес – плитка на една страна, която е много популярна и няма как да сгрешите, ако заложите на нея. Този вариант за предложение за лесни прически е един от най-лесните, който е познат дори и на малките момичета.

Прическа на вълни като на Зендая Колман е една от популярните всекидневни решения сред знаменитостите. Има много начини, за да постигнете подобна визия.