Всичко за косата

Mъжки прически – тенденции 2015

gotini majki pricheski prolet 2015

В днешно време има толкова много мъжки прически, отколкото когато и да е било. А прическата е лично изявление, и е толкова важна, колкото и дрехите, които носите. Преминаването през цялото това рязане, за да намерите своята емблематична прическа, не е лесна задача. На всичкото отгоре прическите се променят със сезоните, което прави труден избора между тенденциите и класиката. Косата е продължение на вашия личен стил и поведение. С правилния стайлинг и стилизанти можете да постигнете желания резултат. Ако вече сте се снабдили с готина мъжка прическа, можете да проверите тези подстрижки на известните личности за нови вдъхновения! Научете някои трикове за това как да се сгъсти тънкият косъм, опитомете непокорните кичури и оформете ги по ваш вкус.

Готини мъжки прически на красивите и известните

majki pricheski 2015 tendencii

Подберете си прическа, която ще отива на формата на лицето ви и ще допълва към стайлинга. Джон Красински носи своята изгладена коса леко разхвърляна.

majki pricheski 2015 tendencii

През 2015 се вижда промяна в тенденциите на мъжките прически. Тези от стил „Момчетата от Медисън Авеню“ стават все по-разрошени и по-матирани. Това е добра новина за правите на фини типове коса, която може да изглежда мазна или натежават от лъскавата вакса. Самотният рейнджър Арми Хамър носи гребен в стил, който е подходящ за официални и ежедневни събития.

majki pricheski 2015

Винаги спретнатият Крис Колфър от Glee носи друг лъскаво-щръкнал стил. Косата му има изобилие от височина и е сресана назад. Ако косата ви не издържа дълго с разни продукти за коса, опитайте да я задържите нагоре като я изсушите, докато е мокра, като я сресвате нагоре.

gotini majki pricheski prolet 2015 David Gandy

Моделът Дейвид Ганди, по когото въздишаме, е пример за момчета с вълниста и къдрава коса. Тази класически къса мъжка прическа е къса отстрани и отзад, и с няколко сантиметра по-дълга на върха. Стилизирайте тази готина подстрижка с крем за къдрава коса, която ще подобри естествената структура на косъма.

gotini majki pricheski prolet 2015 David Arquette

gotini majki pricheski prolet 2015

gotini majki pricheski prolet 2015

gotini majki pricheski prolet 2015 Jimmy Fallon

gotini majki pricheski prolet 2015 Josh Duhamel

mujki pricheski tendencii 2015

The Eagle - UK Film Premiere

gotini majki pricheski prolet 2015 Shiloh Fernandez

Tom Hiddleston gotini majki pricheski prolet 2015

Alexander Skarsgard gotini majki pricheski prolet 2015

Brad Goreski gotini majki pricheski prolet 2015

error: