- Advertisement -
Всичко за косата

Моден тренд – винтидж къдрици

moden trend vintidj kadrici

Старият холивудски блясък винаги е бил асоцииран с червено червило и винтидж къдрици. В последните няколко години леко падащите вълни на косите просто не излизат от модните тенденции. Също така, те са и най-предпочитаната прическа от звездите за визиите им на червения килим. Прекрасните винтидж къдрици не само, че са прекрасно допълнение към котешката очна линия, но и стоят добре на всякаква дължина на косата. Дългите коси стоят най-добре събрани на една страна, а късите бобове изглеждат още по ретро с игривата чупка в бретона.

Винтидж къдрици от червения килим

moden trend vintidj kadrici heidi klum

Хайди Клум е избрала да съчетае огненочервената си рокля с винтидж къдрици. Тях ги е пуснала на една страна, за да не закриват ефекта от голото рамо.

moden trend vintidj kadrici kristin chestain

Червенокосата Джесика Частейн е израла същия подход. Едната страна на косата и е гладко прибрана, а другата с меко падащи вълнички.

moden trend vintidj kadrici kruger

Даян Крюгер винаги е превъзходна в избора си на тоалет и цялостен ансамбъл за червения килим. Тук я виждаме със сребриста рокля с гол гръб. Нейните къдрици са пуснати да падат свободно на гърба, като горната част на косата е добре стилизирана с гел, за да не и пада в очите.

moden trend vintidj kadrici riiz uiderspun

Сладката Рийз е окичена в перли! Макар че на тоалета й би подхождала повече прибраната коса, стилистите на актрисата са й избрали прическа с къдрици, за да смекчат острите черти на лицето й, което при прибраната коса биха изпъкнали повече от необходимото.

moden- rend vintidj kadrici zosia mamet

Винтидж къдриците са в силата си и при късите прически. Те са с по-малко чупки заради липсата на дължина, но пък не пропускат да придадат тази стара бляскава визия, която всички много обичаме.

moden trend vintidj kadrici eimi adams

Още една червенокоса актриса избрала меките вълни – Ейми Адамс. Нейния детайл на роклята, обаче, е точно сборът на рамото и за това косата й е преметната на другата страна.

moden trend vintidj kadrici allison willams

Бюти визията на Алисън Уилиямс е съсредоточен в прическата. Меки букли, страничен път и стилизирана горна част.