Всичко за косата

Най-добрите цветове за коса за пролет 2016

cvetove za kosa

Представяме ви най-добрите цветове за коса за пролет 2016 – 10 шик нюанса за новият сезон, вариращи от маслено русо към целуната от слънцето мока до хладно, мастилено черно. Пролетта ни дава повод да обновим и освежим визията си и да експериментираме с нови прически. Най-лесният начин това да се случи е чрез лека или по-забележима промяна в цвета на косата. Една добра боя за коса може да зарадва всяка дама с руса, червена, кафява или черна коса и да я превърне в това, за което мечтае. Важно е само да се избере подходящият нюанс. А кой друг, освен любимите ни звезди, може да ни покаже кои са най-добрите пролетни цветове за коса през 2016?

Най-добрите цветове за коса за пролет 2016

cvetove za kosa

Разтопено омбре като на актрисата Оливия Уайлд е чудесен вариант за всички прически за дълга коса. Признаваме си, че този ни е най-любим сред всички нови цветове за коса, които ще бъдат актуални през пролетта на 2016.

cvetove za kosa

Медни кичури като на актрисата Дакота Джонсън могат да станат акцент при всички официални прически. Най-добрите цветове за коса за тях са карамелените и кафявите, като разликата не трябва да бъде повече от три тона.

cvetove za kosa

Русо със слънчев загар като на Лили Джеймс е идеално решение за всички блондинки с прическа каре. То внася свежест и е подходящо за дамите с по-светъл тен на кожата. Освен това придава раздвиженост в долната част на стилният боб.

cvetove za kosa

Дървесно медено като на Хана Мъри ще допадне на червенокосите дами. То ще превърне всички прически за средно дълга коса в страстен огън, особено ако кичурите са стилизирани на леки вълни.

cvetove za kosa

Пролетен нюанс в светло кафяво като на супермодела Алесандра Амброзио може да допадне както на светлокосите дами, така и на тъмнокосите.

cvetove za kosa

Сред най-добрите цветове за коса за пролет 2016 е маслено пепеляво русо като на Тереза Палмър. То предлага нова възможност за блондинките, като омекотява чертите на лицето и е подходящо както за по-светъл, така и за по-тъмен тен на кожата.

cvetove za kosa

Цвят на косата в студено еспресо като на Serayah ще освежи визията на всички брюнетки.

cvetove za kosa

Слънчево пепеляво русо като на модела Марта Хънт е друга опция за блондинките.

cvetove za kosa

Мастилено черно в косите като на Ева Грийн могат да изпробват брюнетките.

cvetove za kosa

Последният от най-добрите цветове за коса за пролет 2016 се нарича златен лен.