Новата тенденция в цвета на косата – bronde

bronde hairstyle Gisele Bundchen

bronde hairstyle Gisele Bundchen

Видяхте ли коя е новата тенденция в цвета на косата ? Името й е бронде и мислете за този нюанс по следния начин : ако се колебаете дали прическата е кафява или руса на цвят, то вероятният правилен отговор е бронде. И ако сте Блейк Лайвли, Джей Ло, Кира Делевин или Криси Тейгън, защо бихте пожелали да станете бронде? Това е като чифт слънчеви очила с черупка от костенурка за косата ви – абсолютен шик.

Новата тенденция в цвета на косата – бронде

bronde hairstyle blake lively

Блейк Лайвли се самопровъзгласи за бронде конвертор, като сама разкри новият цвят на косата си наскоро в Instagram. Русата коса на актрисата е в кафяво-карамелени отенъци. Тя последва примера на други звезди, които ентусиазирано решиха да опитат новата тенденция, която е хибрид между кафяв нюанс на златно-полиран кестен с целунат от слънцето отенък.

bronde hairstyle jessica albа

Може да забележите известни красавици като Жизел Бюндхен, Джесика Алба или София Вергара на Червения килим, пристъпвайки гордо със своите бронде прически – кичури, които са перфектна комбинация в златисто русо, карамелено, кестеняво и шоколадово, създавайки заедно бронде или ecaille тенденцията.

Коса с цвят на черупка

bronde hairstyle rosie huntington whiteley

Според звездният стилист на L’Oréal Paris Кари Хил, бронде е чудесен начин да затоплите и придадете дефиниция на косата си. Този стил събира омбре и сомбре техниките, които бяха актуални през последните няколко години,  в едно. Трикът, за постигане на перфектният бронде ефект, е да свържете по-дръзкия и краен вид на омбре с по-тъмни корени, като все още мислите за намек на сомбре вид и останалите меки и фини течения в нюансите на косата.

bronde hairstyle cara delevingne

Този нов тренд за косата включва наслояване на красивите тонове на цвета, за да може тя да изглежда естествено. Бронде се поддава добре на различни нива на ангажираност. Запазването на забележими корени е изтъкната част от този стил, затова изисква малко да се пооформят. Вижте как изглеждат някои от любимите ни дами, които избраха този цвят за косата си.

Джесика Бийл с цвят бронде

bronde hairstyle jessica biel

Бронде в косите на Миранда Кер

bronde hairstyle miranda cerr

Криси Тейгън изглежда чудесно с коса в цвят бронде

bronde hairstyle chrissy teigen

И Сара Джесика Паркър е модерна с бронде прическа

bronde hairstyle sarah jessica parker

bronde hairstyle

bronde hairstyle

bronde hairstyle dylan penn

bronde hairstyle jennifer lopez

bronde hairstyle gisele bundchen

bronde hairstyle jessica alba

bronde hairstyle

bronde hairstyle chiara ferragni

bronde hairstyle