vidove plitki za kosa

Прическите с плитки са сред любимите на всички дами с дълга коса. Различните видове плитки за коса дават възможност за различна визия както за ежедневието, така и за специални поводи. В сайта на LAZARA вече ви показахме как звездите дефилират върху Червения килим именно със сплетени коси като допълнение към зашеметяващите си тоалети. А замисляли ли сте се колко много варианти могат да се направят?

Видове плитки за коса

vidove plitki za kosa

Определено жените с дълги коси са тези, които могат да си позволят различна прическа всеки ден. Но понякога дължината повече пречи, отколкото впечатлява. През топлите летни дни или по време на спорт, те предпочитат да я вдигнат високо или да я увият на кок. Но с помощта на тези видове плитки за коса биха могли практично да укротят падащите кичури по стилен и ефектен начин.

Прически с плитки

pricheski s plitki

Тази интересна плитка се прави за секунди. Просто вържете косата си на опашка, а след това точно до ластика я разделете на два равни сектора. Усучете индивидуално всеки кичур като фитил, а след това ги редувайте по дължината на опашката. Закрепете края с ластик.

pricheska s plitka

Подробни инструкции и стъпки как да си направите тази прическа може да намерите в сайта. Единственият начин, по които може да се опише тази нова плитка с интересен стил е “водопадна” заради тънките кичури, които се подават от нея. Този подход може да бъде приложен върху права или къдрава кода с дължина под раменете.

Още прически с плитки

pricheski i vidove plitki za kosa

Разгледайте и останалите интересни предложения за видове плитки за коса, поместени в галерията със снимки по-долу. Повечето от тях вероятно може да си направите и сама, а за останалите може да помолите приятелката си или фризьорката. Бъдете различна всеки ден с подходящата прическа според случая и облеклото си!

pricheska s plitka

vidove plitki

plitki za kosa

razlichni plitki za kosa

plitka za kosa ribena kost

plitki za kosa vidove

interesni vidove plitki za kosa

plitki za kosa

plitka za kosa vidove

plitka za kosa