Маникюр

Декориране на нокти за лятото

dekorirane na nokti za lqtoto

Идеи за декориране на нокти през лятото.

Топлото лято в времето, през което можем да се отпуснем и да се забавляваме. През този сезон можем да изпробваме различни грим, прически и декорации на нокти, защото това е сезонът на отпуските, ваканциите и експериментите, които по някакви съображения не можем да си позволим през останалото време.

И като стана дума за ноктите, често  в местоработата, училището или университета се смятат за неуместни от една страна както зле поддържаните нокти, така и маникюрите със смела, пъстра или дръзка декорация на нокти. Е, дори и да ви се налага да се съобразявате с това през всички останали месеци, през най-слънчевите може да се наслаждавате на разнообразие от декорации за нокти, които носят усещане за море, плаж, прохлада и свежест. Те са подходящи както за почивните дни на някое топло екзотично място, така и за внасяне на настроение в рутината на ежедневието. Вижте само какви декорации на маникюр може да си направите само!

Декориране на нокти за лятото

dekorirane na nokti

Цветът на годината задължително трябва да присъства както в гардероба на всяка модерна дама, така и под формата на декорации за маникюр. Ако до сега не сте носили зелено като подходяща за нокти декорация, не се притеснявайте, че може да изглеждате прекалено екстравагантно. Важно е да се ограничите до 2-3 тона и да наблегнете на основен неутрален цвят лак за нокти. Ето една лесна за пресъздаване идея за направи си сам декорации, за която не е нужно да си запазите час при маникюристка, за да получите. С малко търпение и прецизност може да се сдобиете с такъв свеж и ефектен маникюр с точки, без да се налага да правите сложни рисунки за нокти.

Летни декорации на нокти

letni dekoracii za nokti

Най-нежните и женствени за маникюр декорации си остават цветята. Те са най-предпочитаната декорация за нокти през всеки сезон и почти за всеки повод – сватбени маникюри, френски маникюр с декорации, пролетен маникюр, маникюр за Свети Валентин и т.н. Няма съмнение, че каквито и маникюри с цветя изберете, ръцете ви ще изглеждат нежни и красиви. Заложете на бонбонените цветове за получаване на нежен маникюр, а след това украсете всички нокти с цветя.

dekoraciq na nokti s morski motivi

Има много ефектни маникюри с декорации, създадени с камъни за нокти. Подобни готини маникюри изглеждат като украса за ръцете и е добре да се носят със семпло облекло, за да получат цялото внимание, което заслужават. Това е сложен маникюр с декорации, който трудно ще си направите сами, така че е за предпочитане да покажете модела на вашата опитна  маникюристка, за да сте сигурни, че ще получите това, което искате. Два от ноктите са с маникюр омбре, а върху всички има морски декорации с перли, миди, морски звезди.

dekoraciq na nokti

Любимите на всички френски маникюри също се носят през цялата година и за различни поводи, но такъв нежен маникюр може да носите през цялото синьо лято. Това е вариант на стилен и модерен маникюр, който не изисква дълги нокти. Постигането му е лесно с шаблон за нокти и два близки по тон, но с различни нюанси лака. Гледайте на него като на перфектния маникюр за къси нокти през лятото.

dekorirane na nokti s ombre efekt

Всички харесват омбре маникюр и той няма скоро да излезе от мода. Изберете за това лято вариант на маникюр в розово и светло зелено, за да имате контрастен и привлекателен, макар и без много декорации маникюр. Тази идея за маникюр ще изглежда много добре върху загорелите от слънцето пръсти с бронзов загар.

dekorirane na nokti za moreto

Типичните за лятото и нокти декорации се виждат отново в този маникюр в синьо. Върху него сякаш се вижда топлия пясък, преливащ в плитки, а след това в дълбоки морски води, а на брега са изплували съкровища от дъното като бели перли, миди и морски звезди.  И всичко това, под формата на една хипнотична, откъсваща съзнанието и пренасяща го на плажа декорация на маникюр.

morska dekroaciq za nokti

Стилен маникюр за лятото може да постигнете с подобно декориране на нокти. То наподобява обърнат и остър френски маникюр, в който са комбинирани светло синьо, тъмно синьо и бяло. И ако това цветово съчетание не е достатъчно морско, към него да добавени малки морски звезди за декорация на ноктите.

nokti s dekoraciq

Ето още едно предложение за декориране на нокти, напомнящи опашка на русалка. Това са интересно рисувани нокти, които са сред най-добрите и различни идеи за летен маникюр. Това също е модерен маникюр, който включва в себе си актуалния за годината цвят „зеленина“, определен от Pantone за водещ през 2017, но представен с морски елемент на нокти декорации.

morski manikur s dekoraciq

Един преливащ маникюр в синьо и пясъчно, който веднага навява мисли за забавления на плажа. Постигнат е с рисуване на нокти и морски елементи за декориране на нокти. Подходящите рисунки на нокти могат да направят всички маникюри по-ефектни и дори да замаскират размазания лак.

manikur s dekoraciq

Ето още едно  декориране на нокти с морска украса, решен в златен и телесен цвят. В него основните тонове изглеждат стилно и само малките декорации създават лятната тема на маникюра. Ако харесвате да носите по-пищен маникюр с камъни, този вариант ще ви допадне.

manikur s dekoraciq na noktite

Почитателите на червен маникюр могат да вкарат жарки слънчеви лъчи като декориране на ноктите. Важно е да се избере наистина златист цвят жълто с отблясъци на горещ пясък в самите рисунки на нокти, който да изглежда наистина горещо, за да се получат интересни арт нокти.

manikur s krasiva dekoraciq

leten manikur s dekoraciq

dekorirane na noktite

idei za dekorirane na noktite

manikur s dekoraciq idei

leten manikur s dekoraciq idei

dekorirane na nokti s brokat

dekorirane na nokti s morski motivi

 

error: