есенен маникюр

Тези предложения за есенен маникюр ще ви помогнат да изглеждате стилно и привлекателно и през този сезон на годината. Макар че повечето жени да харесват дължината и формата на ноктите си предимно в определен стил, няма нищо лошо да експериментират от време на време. А дамите, които са истински фешънисти следват стриктно тенденциите за сезонен както есенен, така и пролетен и летен маникюр. Разгледайте галерията с очарователни предложения и изберете своята декорация за забележителни нокти.

Есенен маникюр – цветове и декорации

есенен маникюр

Матовите лакове за нокти са много подходящи за ефектен есенен маникюр. Те са стилни и без блясък, а една мини декорация върху нокът в телесен цвят изглежда достатъчна. Ноктите ви в никакъв случай няма да изглеждат скучни, ако лакирате в различни цветове всеки индивидуален пръст. Ако се налага да се придържате към по-строга визия заради естеството на работата си, може да използвате идеята, но да направите монохромен маникюр в един матов нюанс и лека декорация върху един от ноктите, за да изглеждате стилно и безупречно.

Малките детайли са от значение и в есенния маникюр

есенен маникюр

Едноцветен седефен лак в керемиден цвят с фигурална декорация е друго предложение за лесен и ефектен есенен маникюр. Този нюанс е типичен за сезона на падащите листа и облачното време, както и кафявото, лилавото, охрата, черното и зеленото. Една фина декорация, поставена с въображение, може да направи всеки нокът различен, но свързан идейно с цялостната композиция. Ако носите златни бижута, то декоративните елементи в този цвят са идеално решение.

есенен маникюр

Декорация с шарки като дантела, която различава всеки нокът заради фигурата, която е изрисувана върху него, но изглеждащa подобно заради използването на еднакви цветове е чудесна идея за дневен или вечерен есенен маникюр. Той би подхождал както на малка черна рокля, така и на дънки и бяла риза. Разгледайте и останалите предложения в снимките в галерията по-долу и изберете своето вдъхновение за есенен маникюр.

Лесен есенен маникюр в лилаво и коралово

есенен-маникюр

Тъмен есенен маникюр с декорация

есенен-маникюр-декорация

Интересна идея за есенен маникюр

есенен-маникюр

есенен-маникюр

есенен-маникюр

есенен-маникюр

есенен-маникюр

есенен-маникюр-черти

есенен-маникюр-неонови-цветове

есенен-маникюр-геометрични-форми

есенен-маникюр

есенен-маникюр

есенен-маникюр

есенен-маникюр-черти

есенен-маникюр

есенен-маникюр-шарка

есенен-маникюр-омбре

есенен-маникюр-геометрични-фигури

есенен-маникюр-цветя-черти

есенен-маникюр