Маникюр

Идеи за пролетен маникюр

Маникюрът е неизменна част от женствеността и с настъпването на пролетта всяка уважаваща себе си жена иска да изглеждат красиви ръцете и за това сме решили днес да ви представим няколко идеи за пролетен маникюр. Независимо дали става въпрос за по-смели рисунки върху ноктите ви, или за нещо по-семпло и едноцветно, в следващите снимки ще срещнете „новите“ си нокти.

Пролетен маникюр вдъхновен от свежестта на сезона

В тези идеи за пролетен маникюр ще видите горещите тенденции за пролетта, нокти вдъхновени от свежестта на сезона. Пригответе се за ивици, графики и много шик цветове. Ако сте в списъка с екстравагантни момичета, хит тази година ще са нокти с цветя, надписи, вериги, всякакви 3D елементи, символи свързани с пътуване и други подобни смели решения.

Идеи за пролетен маникюр – нека заблестят ноктите ви

Маникюрът показва женската индивидуалност. За това не е нужно на 100% да сте с маникюр, според тенденциите за пролет 2015. Важното е да се чувствате добре „в кожата си“ и да разполагате с добра маникюристка, която да удовлетвори желанията ви. Ето я и нашата колекция от свежи идеи за пролетен маникюр.

Идея за пролетен маникюр в синьо и бежово

Идея за 3D маникюр – „да живеят“ точките

Идея за пролетен маникюр в жълто с черни точки и чертички

Идея за пролетен маникюр в свежо синьо и лилаво – розово

Още една идея за пролетен 3D маникюр в елегантните розово и бежово

Маникюр с оранжева основа и имитация на плетка в различни цветове

Пролетен маникюр с елементи от пътешествия – спомнете си за екскурзията в Париж

Стилното светло лилаво с шарен нокът за акцент

Идея за маникюр с преливащи цветове

Вечно актуалните точки – изборът на тази комбинация от цветове ще се съчетава с почти всякакви дрехи заради неутралното бежово

Идея за пролетен маникюр с разноцветни райета

Маникюр с 2 разноцветни нокътя в студените черно и сиво