Маникюр

Идеи за Великденски маникюр

idei za velikdenski manikur

Ето че наближава следващият празник, който нямате търпение да настъпи и да отпразнувате подобаващо с тематична декорация. Ние, от екипа на LAZARA искаме да сте подготвени и за това винаги сме насреща с вдъхновяващи предложения. Представихме ви множество идеи за дома – Великденска декорация за маса, различни варианти и методи за боядисване на Великденски яйца и как а си направите лесно Великденски венец.  Сега ще ви дадем някои идеи за Великденски маникюр, които ще се съчетаят тематично с празничната еуфория. Все пак,  симпатичните символи на празника трябва да присъстват  навсякъде около вас – както в дома, така и върху вас самите.

Идеи за Великденски маникюр

idei velikdenski manikiur tochki zaek

Цветовете за този тип дизайн са предимно пастелни – бебешко синьо, розово като захарен памук, жълто, виолетово, ментово зелено и т.н. Символите на Великден са зайчетата, пиленцата и разбира се, яйцата. Затова и те трябва да присъстват в дизайна на вашия Великденски маникюр. Лесно може да намерите стикери с такива форми и просто да ги залепите върху ноктите си. Ако имате уменията да ги нарисувате сами, може да опитате да направите някое сладко зайче или пиленце върху лакираните си ръце.

 Зайчета, пиленца, точки, цветя и яйца върху ноктите

idei za velikdenski manikur s dekoraciq

Разгледайте галерията по-долу, за да изберете своята декорация, която да пресъздадете върху ноктите си. Всички предложения са пролетни, закачливи и сладурски. Цветовете са няколко, а съчетанието им винаги изглежда красиво. Приветствайте пролетта с настъпващия празник и изпробвайте някоя от тези идеи за Великденски маникюр с декорация.

Още идеи за Великденски маникюр

idei za velikdenski manikur sus zaiche

velikdenski manikur s dekoraciq zaicheta

velikdenski manikur na tochki

ideq za velikdenski manikur

velikdenski manikur idei

idei za manikur za velikden

idei za velikdenski manikur

velikdenski manikur s dekoraciq

velikdenski manikur s dekoraciq zaek

idei za velikdenski manikur s cvetq

velikdenski manikur ideq

velikdenski manikur s cvetq i tochki

rozov velikdenski manikur

velikdenski manikur na tochki i dekoraciq zaek

idei za velikdenski manikur

manikur velikdenski

manikur za velikden

velikdenski manikur s pilence

idei za manikur za velikden

idei velikdenski manikur

Снимки: Pinterest