idei velikdenski zaek manikiur

Ето че наближава следващият празник, който нямате търпение да настъпи и да отпразнувате подобаващо с тематична декорация. Ние, от екипа на LAZARA искаме да сте подготвени и за това винаги сме насреща с вдъхновяващи предложения. Представихме ви множество идеи за дома – Великденска декорация за маса, различни варианти и методи за боядисване на Великденски яйца и как а си направите лесно Великденски венец.  Сега ще ви дадем някои идеи за Великденски маникюр, които ще се съчетаят тематично с празничната еуфория. Все пак,  симпатичните символи на празника трябва да присъстват  навсякъде около вас – както в дома, така и върху вас самите.

Идеи за Великденски маникюр

idei velikdenski manikiur tochki zaek

 Цветовете за този тип дизайн са предимно пастелни – бебешко синьо, розово като захарен памук, жълто, виолетово, ментово зелено и т.н. Символите на Великден са зайчетата, пиленцата и разбира се, яйцата. Затова и те трябва да присъстват в дизайна на вашия Великденски маникюр.  Лесно може да намерите стикери с такива форми и просто да ги залепите върху ноктите си. Ако имате уменията да ги нарисувате сами, може да опитате да направите някое сладко зайче или пиленце върху лакираните си ръце.

 Зайчета, пиленца, точки, цветя и яйца върху ноктите

idei velikdenski manikiur zaek

Разгледайте галерията по-долу, за да изберете своята декорация, която да пресъздадете върху ноктите си. Всички предложения са пролетни, закачливи и сладурски. Цветовете са няколко, а съчетанието им винаги изглежда красиво. Приветствайте пролетта с настъпващия празник и изпробвайте някоя от тези идеи за Великденски маникюр.

Свеж пролетен маникюр

idei velikdenski manikiur cvetq tochki

 Идея за Великденски маникюр на точки

idei velikdenski manikiur tochki

Пастелни тонове в маникюра за Великден

idei velikdenski manikiur qica

Великденски маникюр със зайчета

idei velikdenski manikiur zaici

Тематични символи като пиленце, зайче и точки в маникюра

velikdenski manikiur ideq

Интересна идея за Великденски маникюр

ideq velikdenski manikiur

idei velikdenski manikiur zaek tochki

idei velikdenski manikiur pile zaek

idei za velikdenski manikiur zaek

ideq velikdenski manikiur zaek