Маникюр

Маникюр – обновените тенденции на остарелите дизайни

manikiur

Любимите, но вече остарели дизайни на маникюр имат нови и по-готини версии. Вижте ги!

Всички жени, които държат на добрия си външен вид, отделят нужното внимание и на своя маникюр, защото това е едно от нещата, които и мъжете, и жените, с които общуват, забелязват. Дамските ръце са много по-привлекателни, когато са с добре оформени маникюри, но ако залагате винаги на френски маникюр или пък често изпробвате различни идеи за маникюр, значи е добре да сте в крак с новите тенденции, защото както при всичко останало, модата се променя и нещата, които преди са изглеждали впечатляващо, сега може да изглеждат ослепително с малко ъпдейт. Понякога е важна формата, а понякога – правилната комбинация от лак за нокти. Запознайте се с тези малки промени и си направете модерен и лесен маникюр по следния начин.

Маникюр – обновените тенденции на остарелите дизайни

manikiur

Ако искате да изглеждате по-модерно и да се наслаждавате на любимия си френски маникюр, то вдигнете нивото до нови измерения и изпробвайте комбинация от контрастни тонове, различни от традиционните бяло и бледо-розово.

manikiur

Висящите орнаменти от пищния маникюр, които преди бяха много интересни и привличаха погледите вече не са на мода. Вместо това, може да използвате комбинации от текстури, цветове и шарки върху ноктите си, колкото ви се иска. Толкова е лесно и впечатляващо!

manikiur

Макар все още да се носят маникюри с акцент върху един от ноктите, актуалните тенденции повеляват 3D впечатляващи апликации. Погледнете в дясно тези ярки декорации със златни акценти. Не можете да откъснете поглед от тях, нали? Същото ще се получи и с всички около вас, когато си направите подобен летен маникюр.

manikiur

Квадратно оформения маникюр отдавна вече не е на мода. Според анкета гласувалите са предоставили резултат от 9.75 от 10 в полза на заобления като този маникюр с цветя на снимката в дясно. Той изглежда много по-женствено и естествено.

източник:marieclaire.com