Маникюр

Омбре маникюр – чудесен вариант за вашите нокти

ombre manikiur

ombre manikiur

Напоследък този тренд е навсякъде – виждали сме омбре в косите, в роклите, в чантите, в чорапогащниците и дори в грима и ето че любимата ни тенденция вече съществува и като омбре маникюр. От френски името означава „светлосенки“ и в модните среди това се отнася за всичко, което започва в един цвят и бавно прелива в друг – много често от тъмни към светли нюанси на един тон. Може да бъде забавно да експериментирате с различни цветови комбинации, различни техни нюанси и всеки път да създавате различно изкуство върху ноктите си. Ако търсите чудесна възможност за декорация на маникюра си, значи просто трябва да опитате тази.  Сега ще ви покажем как да си го направите в къщи, без да се налага да посещавате салон за красота при професионален маникюрист.

Омбре маникюр – лесен и впечатляващ

manikiur ombre sinio cherno

За да си направите омбре маникюр ще ви трябват два цвята лак за нокти. Изберете такива, които са ви любими или които стоят добре като съчетание с кожата на ръцете ви. Пригответе си още лакочистител, топ лак, клечки за зъби, гъбичка за грим и малко пластмасово парче. Преди да започнете, имайте в предвид, че трябва да работите много бързо, защото лакът засъхва почти веднага, когато е върху гъбичката.

Как се прави омбре маникюр

ombre manikiur lilav

Нанесете светлият основен цвят като база и изчакайте да изсъхне. Върху пластмасовото парче изсипете по малко лак от двата цвята, с които ще работите, близо един до друг. Вземете клечката за зъби и внимателно ги смесете в единия край, където леко се докосват. След това напоете гъбичката с втория цвят и започнете да оцветявате горната част на ноктите си с леки потупващи движения. Приближете до средата на нокътната плочка. Повторете няколко пъти в горната част на пръстите, за да получите по-наситен цвят, но преди това изчакайте да изсъхне добре. След като получите желаният резултат, нанесете за финал топ лак.

Прилагаме и видео, което ще ви покаже нагледно как да си направите омбре маникюр.

 

ombre manikiur cherno

manikiur ombre sin zelen

ombre manikiur bqlo sinio

manikiur ombre cherveno sivo

manikiur ombre cherno lilavo

manikiur ombre sin lak ogledalen

ombre manikiur sin bql

manikiur ombre sin

ombre manikiur jalto rozovo

manikiur ombre rozov

manikiur ombre lilavo bejovo

ombre manikiur rozovo jalto

manikiur ombre sin telesen cvqt

manikiur ombre lilavo cherveno

manikiur ombre sin lak

ombre manikiur rozovo sinio

manikiur ombre jalto bejovo

ombre manikiur sin zelen