Съвети за хубав маникюр

perfekten manikiur

saveti manikiur sin

Не винаги остават време или средства, за да поверите грижата за ноктите си в опитните ръце на маникюрист. Ето някои полезни съвети за хубав маникюр, които да спазвате, за да постигнете професионални резултати сами в къщи. Те ще ви помогнат да си спестите време и разочарование, породени от постигнатите резултати. Експерти споделят тайните за поддържане и реакции в нежелани ситуации, които могат да съсипят перфектният вид на маникюра.

Съвети за хубав маникюр – как да се справите бързо в спешни ситуации

manikiur lilavo rozovo saveti

Според Мишел Сандърс, маникюрист за Essie, ако видите нокътя ви да се бели в единия край, може да коригирате това лесно. Тя съветва да вземете пила, с която да  загладите белещото се парче и след това да го запълните с база за лак. Отгоре покрийте с пласт лак за нокти и топ лак. Това не само ще покрие люспата, но и ще направи покритието на маникюра по-устойчиво.

idei manikiur saveti zlaten chernoОт друга страна, ако сте използвали блестящ лак, казва Джин Сун Чой – моден маникюрист и основател на JINsoon Nails, той сам по себе си може да бъде добър камуфлажен агент в този случай. В ситуацията е добро решение и украсата с малко арт рисунка или елемент върху маникюра. Внимавайте да не замажете или загладите целия нокът, защото това ще подсили вида на обелената люспа.

Счупен нокът – помощ

interesna ideq za manikiurСчупеният нокът си е ужасен проблем, с който няма как да се справите лесно. Тук отново експертите, в лицето на Кейти Джейн Хъгес, дават идея как може да реагирате. Направете нещо като лепенка от ъгъл на торбичка чай и я поставете върху пукнатината. Сложете няколко точки лепило, за да може да залепнат заедно. Ще се получи нещо като отливка върху нокътя, а с пила леко и внимателно може да загладите изпъкналата част.

ideq manikiur cherno bqloПонякога, когато нямаме търпение да изчакаме лака да изсъхне, може да оставим фини линии по повърхността на маникюра. Те не са фатални, но някак развалят съвършения вид на ноктите. За да се справите с това, нанесете филър отгоре, върху него пласт лак за нокти и след като изсъхне малко топ лак. Това ще заглади линиите и ще придаде завършен вид на маникюра.

ideq sin cheren manikiur

Ако оцветите част от пръстите си, докато се лакирате, може лесно да отстраните нежеланите петна с малко лакочистител, напоен върху четка за очна линия. Според Чой по този начин няма опасност някоя власинка от памук да залепне върху все още незасъхналия лак върху ноктите.

ideq za manikiur tochki cherni

Сандърс смята, че след всеки маникюр, трябва да се изчисти лака, останал върху кутикулите. Малко масло за кожички там създава хлъзгава бариера за лака, докато все още не е засъхнал. Също така малко количество ацетон е добре да бъде винаги под ръка, за да почиства цветните незасъхнали петна, останали върху кожата на пръстите. Използвайте тези  съвети за хубав маникюр, за да се справяте при всяка непредвидена ситуация.

Красив маникюр със символи против уроки

ideq manikiur bqlo sinio

Изтънчени рисунки върху ноктите

interesna ideq manikiur

 Екзотични палми върху маникюра

manikiur ideq palmi

Геометрични шарки върху ноктите

manikiur ideq sharka

Маникюр с котки

manikiur ideq

manikiur ideq kare

idei manikiur

manikiur ideq noti

manikiur interesna ideq

ideq manikiur kvadrati

manikiur interesna sharka

manikiur ideq snejinki